Airfryer Test 2023

Airfryer Test 2023

Av Trendtester.no | Oppdatert Oktober 10, 2023
Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til nettsteder hvor du kan finne produktene vi tester!

Vi har testet de beste Airfryerene på markedet og kommet frem til en liste over de 5 beste. Cosori og Kyvol er av favorittene! Det finnes en rekke Airfryer "Best i test"-artikler på markedet som overraskende nok er skrevet av folk som ikke har rørt en Airfryer. Vi opererer ikke på den måten. Vi skaffer oss produktene og gjør grundige tester, og det er vi stolte av! Velkommen til markedets beste Airfryer test! Årets Airfryer finner du her.

Airfryere er et sunnere alternativ til de tradisjonelle frityrkokere som bruker mye olje under tilberedning. Airfryere tilbereder i stedet matvarene med varmluft og betraktelig mye mindre olje enn hva de tradisjonelle frityrgrytene bruker. På grunn av funksjonalitet men også forskjellen i hvor sunn den er sammenlignet med tradisjonelle frityrkokere, har gjort AirFryers til et superpopulært produkt de siste par årene. Formålet med denne testen er å gi deg oversikt over de beste  Airfryerne på markedet. Her får du rett og slett en ærlig og objektiv test. I denne artikkelen gir vårt panel deg en objektiv best i test og viser deg hvilke forhandlere som selger modellene. Sjekk også ut vår Airfryer familestørrelse best i test 2023 HER!

Her er vår topp 5 liste over AirFryers for 2023:

1. Kyvol Premium Smart Airfryer - BEST I TEST

SE TILBUD HER ->

Kyvol har etterhvert blitt et stort merke innenfor Airfryer-verden og deres nyeste modeller bærer preg av dette!

Kyvol er en avansert Airfryer som bruker karbonfiberoppvarming, bedre sirkulasjon og 360 graders luftstrøms teknologi for å varme opp maten raskere og gi et perfekt crispy resultat. Den benytter seg av halogen-varmerør for å øke temperaturen og er mer energi-effektiv enn de fleste konkurrentene. Airfryeren har også en 1350w motor. En annen fordel er at man slipper å snu eller riste maten underveis i matlagingen. Kyvol har også et gjennomsiktig visningsvindu som gjør det mulig å følge med på maten uten å ødelegge sirkulasjonen og varmen. Det er også en app som gjør det enkelt å velge oppskrifter og automatisk sette tid og temperatur for perfekte resultater.

Airfryeren har stor plass - her får man plass til mye mat! Hele 2 kg mat fikk vi oppi kurven. Kyllingen vi lagde ble så perfekt. Den var crispy, men samtidig saftig og god på smak. Pommesfriten ble også perfekt stekt!

Kyvol-familien

Kyvol-familien av frityrkokere har lenge vært favoritter i markedet – og hvis du er ute etter en maskin for enkel steking, er denne vanskelig å slå. Den har en enorm kurv – faktisk vil en liten kylling passe inn der og bli deilig og saftig med juice som dreneres bort i bunnen av pannen. Sjekk også ut testvinneren for Airfryer familiestørrelse HER!

Det er definitivt valget ditt om du vil ha kraft, fart og nok plass til å få en familiemiddag på bordet raskt. Kontrollene er intuitive med en digital bryter som justerer temperatur samt touch-display, tids innstillinger, og en rekke forhåndsinnstillinger som gjør det enkelt å bruke.

Siden dette er en frityrkoker i kurvskuff er det lurt å sjekke innholdet under tilberedningen. Dette blir svært enkelt med Kyvol Epichef, da den har et meget praktisk design med vindu i front - dette gjør at man enkelt kan følge med på steke prosessen! Stille, kraftig og enkel å bruke, dette er definitivt en av de beste Airfryere vi har testet! Vi ble rett og slett Imponert over kvaliteten på hvordan maten ble stekt i Airfryeren fra Kyvol!

Oppsummert er dette en perfekt AirFryer for alle som trenger litt plass. Den er av robust kvalitet og ser pen ut - vinduet i fronten skiller seg veldig ut og har i tillegg en funksjon. Kyvol har alle innstillingene som trengs. Dette er vår best i test for 2023 og årets Airfryer. Vi kan varmt anbefale dette produktet! Soleklart den beste Airfryeren på markedet.

2. Cosori Premium – Airfryer

SE TILBUD HER ->

Cosori Premium Airfryer er en toppmodell av Airfryere som gir deg mange forhåndsinnstilte tilberednings moduser for å tilberede et bredt utvalg av matretter. Vi prøvde alt fra fisk , kylling, grønnsaker og fries. Denne Airfryeren har en kapasitet på 2.2 kg / 5,5 liter, noe som gjør at den har plass til mye mat samtidig og gir deg muligheten til å tilberede maten din raskere enn i en vanlig ovn. Passer perfekt til deg alene, men også stor nok til en liten familie. Denne modellen er også elegant og kompakt som gjør at den ikke tar for stor plass på kjøkkenet. Cosori Airfryer Premium modellen har imponerende 11 forhåndsinnstilte tilberednings moduser slik at du kan tilberede et bredt spekter av matretter med perfekt tilpasset oppvarming. Denne modellen ga en imponerende effekt på  grønnsaker. Crispy og saftig. Designet på modellen er attraktivt, med en touch skjerm som er enkel å bruke og har en justerbar temperatur på 77°–205°C.

Den er lett å plassere på kjøkkenbenken og veier kun 5.6 kg. Den har også praktiske funksjoner som "hold varmen" og automatisk avslåing etter bruk. Som bonus følger det også med en bok med over 100 oppskrifter. Alt fra frossen mat som kylling nuggets og pommes frites, til løkringer, mozzarella-sticks, kylling, biff og fisk. Innstilingene er innstilt til å gjøre maten gyllenbrun og deilig

Cosori Premium airfryer tester

Cosori Premium Airfryer har mottatt den prestisjetunge Red Dot Design prisen i 2019 for å være verdens mest attraktive Airfryer design. I tillegg har den også vunnet flere best i test-priser i 2021/2022, noe som bekrefter at dette er en Airfryer av høyeste kvalitet.

Med en Cosori Premium airfryer trenger du ikke å endre kostholdet ditt, bare tilberedningsmetoden. Denne airfryer kan luftfritere de fleste matretter med svært lite eller ingen olje, noe som gjør at du kan tilberede mat med opptil 90% mindre fett. Nyt mat som pommes frites og kyllingvinger med god samvittighet. Denne Airfryeren har Rask tilberedningstid og gode resultater. Dette er bare to av mange fordeler med en Cosori Premium airfryer.

Cosori premium airfryer kan tilberede mat 1,5 ganger raskere enn en vanlig ovn, noe som gir deg halvparten av tiden til å gjøre andre ting. Maten får også en sprø konsistens med en smak som er bedre enn de fleste andre tilberednings metoder. Oppvasken etter matlagingen kan være en plage, så dem har designet matkurvene med et ikke-klebende materiale, slik at mat og fett ikke setter seg fast, og kurvene kan enkelt skylles i vasken eller vaskes i oppvaskmaskinen.

Cosori Airfryer er en imponerende airfryer som imponerte oss med sine mange funksjoner og evnen til å tilberede maten med en smak som ligner den som tilberedes på tradisjonelle måter. Den har et imponerende utvalg av forhåndsinnstilte tilberedningsmoduser og varsler deg med en alarm når maten skal ristes. Denne airfryer er en av de mest komplette på markedet og vi mener at den er verdt prisen. Det er ikke mye som skiller den fra å vinne vår Airfryer best i test for 2023.

3. Cosori Dual Blaze Airfryer

SE TILBUD HER ->

Denne Airfryer må du skaffe deg. Den er ikke bare vakker å se på, men den gjør matlagingen til en lek. Airfryeren er veldig ny på markedet og ikke overraskende kommer den fra Cosori sin samling. Vi har testet alt fra kyllingvinger til fisk, pommes frites og egg. Cosori Dual Blaze er en unik Airfryer med doble varmeelementer og TermoIQ™-teknologi, noe som gjør at du ikke trenger å røre maten underveis i matlagingen. Dette er en stor fordel i forhold til andre Airfryere som kun har ett varmeelement.

Denne smart-airfyren lar deg styre matlagingen via en app eller stemmestyring, og har en kapasitet på 2,5 kilo, noe som gjør at du kan lage mat til opptil 5 personer. De doble varmeelementene sikrer et jevnt resultat, og med 12 forhåndsinnstilte programmer kan du starte matlagingen med få trykk. Vi har testet

Cosori Dual Blaze og vi ble forelsket. Maten ble ferdig på kort tid og smakte fantastisk. Det er kun fantasien som setter en stopper for hva denne kan, vi kokte faktisk egg i den. Det er ikke mye som skiller den fra å være den beste Airfryeren. Med sitt enkle bruksområde og mange muligheter, er Cosori Dual Blaze ansett som den beste Airfyren på markedet av mange. Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva du kan lage med denne Airfyren!

Oppsummert  er dette absolutt en Airfryer du kan være stolt av. Den rommer mye og er perfekt til en familie på opptil 6 personer, men også til deg som trenger stor plass alene. Vi anbefaler!

4. OBH NORDICA EASY FRY 3IN1 STEAM+ AIRFRYER

SE TILBUD HER ->

Airfryere

Airfryere er kjent for å være gode til å fritere mat, men det er også en god mulighet å bruke den til å dampkoke. Det kan være en god variasjon etter å ha spist mye fritert mat. Torsk og brokkoli fikk en fantastisk god konsistens da vi dampet dem. Maskinen har også grill funksjon, og det følger med en grillrist av god kvalitet.

Det eneste negative med steam-funksjonen er at det kan slippe ut en del damp på baksiden, så det er viktig å tenke på hvor man plasserer airfryeren. Dette kan være en utfordring på eldre kjøkken, men det avhenger av hvordan ditt kjøkken ditt er designet. Dampen må ut et sted og det er verdt å merke seg.

Dette er en airfryer som er god for fritering og dampkoking, og har også en god grillfunksjon, med en god kvalitet grillrist. Med XL-kapasitet kan du tilberede opptil seks porsjoner på en gang. Du har full kontroll over temperaturen, opptil 200 grader, noe som gir deg muligheten til å lage en rekke retter, inkludert sprø pommes frites, kylling, skalldyr, halloumi og grønnsaker med perfekt resultat. Jevn varmefordeling sørger for at all mat blir like sprø.

En nettbasert oppskriftsbok med 30 inspirerende oppskrifter følger med. Du kan enkelt lagre innstillinger for tid og temperatur for å bruke igjen ved fremtidige anledninger.

Easy Fry & Grill Classic har mange smarte funksjoner som gjør matlaging enklere, inkludert en 60 minutters timer med et høyt signal som varsler når maten er klar. Flere deler er avtagbare og kan vaskes i oppvaskmaskin. Med en grillfunksjon og grilltilbehør følger med, kan du også lage mat på en annen måte enn fritering. Denne air fryeren friter mat 49 ganger raskere enn en stekeovn, og det er også mulig å dampe mat for å variere kostholdet.

Oppsummert

Alt i alt, Easy Fry & Grill Classic er en allsidig og praktisk kjøkkenenhet, god for fritering, dampkoking og grilling, og gir deg muligheten til å lage sunnere mat enn tradisjonell fritering.

5. Philips XL Premium – Airfryer

SE TILBUD HER ->

Philips XL Premium Airfryer er en av de største og mest kapasitets rike Airfryerne på markedet. Med en mat kapasitet på 1.4 kg og en matkurv som rommer hele 6.5 liter, kan du tilberede store mengder mat for hele familien eller for gjester. Airfryeren er drevet av en 2225 watt motor og kan oppnå en maksimumstemperatur på 200 grader celsius. I vår Airfryer test var vi ikke overrasket over at Philips XXL premium Airfryer leverer gode resultater på alle områder.

Maten som ble tilberedt var crispy og smakfull, og vi var svært fornøyde med funksjonene og byggekvaliteten. Med denne robuste og slitesterke Airfryeren trenger du minimalt med olje for å tilberede deilige matretter. Det er derfor en god mulighet for å lage mat på en sunnere måte, samt at det er enkel å rengjøre. En meget anbefalt Airfryer for de som ønsker å lage mat i store mengder.

Philips XL Airfryer

Philips Airfryer er uten tvil en av verdens mest ettertraktede kjøkkenapparater, og det er ikke uten grunn. Denne enestående enheten leverer sunn og smakfull mat som er sprø på utsiden og saftig på innsiden. Hemmeligheten bak denne kulinariske magien ligger i den banebrytende Rapid Air-teknologien, som revolusjonerer matlagingen ved å steke med opptil 90 % mindre fett.

Designet på Philips XL Airfryer er elegant og passer inn i ethvert kjøkken. Den er litt stor, så det er viktig å ha tilstrekkelig med plass på kjøkkenbenken før den settes opp. Airfryeren er utstyrt med Philips TurboStar-teknologi, som sørger for at varm luft sirkuleres raskt rundt maten for jevn tilberedning med 2225 watt kraft. Du kan justere temperaturen fra 40 °C til 200 °C etter dine behov, og det følger også med en oppskriftsbok.

Totalt sett, hvis du er på utkikk etter en kraftig og robust Airfryer av høy kvalitet, så er Philips XL Airfryer et svært godt valg. Den gjorde det svært bra i vår Airfryer test, men det kan være at det kunne vært flere innstillinger og litt mer tilbehør som følger med. Uansett, dette er en fantastisk god Airfryer som kan tilberede de fleste matretter, og anbefales på det sterkeste. Den er derfor med på vår sterke best i test liste!

 

Hvorfor velge AirFryer?

AirFryers står i en sunnere kontrast til de tradisjonelle frityrgrytene hvor maten blir tilberedt med store mengder olje. Man kan spare omkring 80% fett ved å bruke en AirFryer.

Det er spesielt populært å lage pommes frites med en Airfryer da fettinnholdet her er på under 3%. Til sammenligning inneholder den samme retten tilberedt i en vanlig ovn 9% fett, i en mikrobølgeovn 13% fett og i en frityrgryte 14% fett, så forskjellen er veldig tydelig. Med en best i test Airfryer får du best i test matopplevelse!

I tillegg til pommes frites er det mulig å tilberede mange andre typer retter med de fleste Airfryerne. Deriblant teller kylling, kjøtt, fisk, grønnsaker, bakverk og supper. Man kan gjerne krydre retten i Airfryeren med eget valg av krydder og urter.

Å bruke en Airfryer er også en trygg måte å lage mat på, for når det brukes lite olje så kan den heller ikke sprute rundt på kjøkkenet. Olje kan raskt brenne forbrukeren og gi hudskader.

Dessuten er de fleste Airfryere lukket under tilberedningen og er forholdsvis kjølige på utsiden slik at man ikke brenner seg dersom man kommer borti ved uhell.

Veldig mye bedre når det kommer til strømforbruk i forhold til ovn, opp mot 70% besparelse. For å finne den beste Airfryeren er du på riktig plass! Velg årets Airfyrer her.