Airfryer Ovn Test 2023

Airfryer Ovn Test 2023

Av Trendtester.no | Oppdatert Oktober 26, 2023

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til nettsteder hvor du kan finne produktene vi tester!

Vi har gjort en test av de beste Airfryer ovnene på markedet og kommet frem til en liste over de beste.  Vi har gjennomført tester av standard Airfryer og familiestørrelse Airfryer før, Cosori og Kyvol  har vært våre soleklar valg! Nå skal vi se hvem som har den beste Airfryer ovnen på markedet. Det finnes en rekke Airfryer “Best i test”-artikler på markedet som overraskende nok er skrevet av folk som ikke har rørt en Airfryer. På den måten opererer ikke vi. Vi skaffer oss produktene og gjør grundige tester, og det er vi stolte av! Vi har testet to-sifret antal Airfryer ovner og kommet frem til en topp 3!

Airfryer ovn 2023

Velkommen til markedets beste Airfryer test! Årets Airfryer finner du her. Airfryere er et sunnere alternativ til de tradisjonelle frityrkokere som bruker mye olje under tilberedning. Airfryere tilbereder i stedet matvarene med varmluft og betraktelig mye mindre olje enn hva de tradisjonelle frityrgrytene bruker. Formålet med denne testen er å gi deg oversikt over de beste  Airfryer ovnene på markedet. Her får du rett og slett en ærlig og objektiv test. I denne artikkelen gir vårt panel deg en objektiv best i test og viser deg hvilke forhandlere som selger modellene. Sjekk også ut vår standard Airfryer best i test 2023 HER og Airfryer familestørrelse best i test 2023 HER! 

Her er forskjellen på de ulike variantene av Airfryer:

 1. Vanlig Airfryer:
  • Dette er den grunnleggende modellen som er designet for individuelle eller mindre porsjoner.
  • Mindre kapasitet, vanligvis egnet for en til tre personer.
 2. Airfryer Familiestørrelse:
  • Denne modellen er større og er designet for å imøtekomme større porsjoner for familier eller grupper.
  • Større kapasitet, vanligvis egnet for fire personer eller mer.
  • Større matkurv.
 3. Airfryer Ovn:
  • Airfryer ovner er enda større og fungerer som en kombinasjon av en vanlig Airfryer og en konvensjonell ovn.
  • De kan ha ekstra funksjoner, for eksempel baking, grilling og steking i tillegg til luftfriteringsfunksjonen.
  • Egnet for de som ønsker allsidighet og en erstatning for konvensjonelle ovner.

Her er vår topp 3 liste over Airfryer ovner for 2023:

1.Kyvol 14.5L Smart 16 i 1 Airfryer Ovn – BEST I TEST

SE TILBUD HER ->

Kyvol har etterhvert blitt et stort merke innenfor Airfryer-verden og deres nyeste modeller bærer preg av dette! Vi er rett og slett blitt forelsket i Kyvol sine Airfryere. PremiumTek har gjort et utrolig arbeid med å være eneste butikk i Norge som selger Kyvol sine Airfryere!

Oppdag hemmeligheten bak en enklere matlaging med Kyvol Airfryer ovn! Med sin innovative Kyvol APP kan du velge oppskriften og la hurtigoppskriften automatisk sette tid og temperatur. Denne funksjonen sikrer et perfekt resultat hver gang. Den imponerende maks temperaturen på 220°C, 20°C høyere enn standard Airfryere, reduserer ventetiden og øker smaken. Med en markedet sine største kapasitet på hele 14.5 liter er det endelig en Airfryer som har plass til Pizza!

Kyvol

har revolusjonert designet med denne Airfryeren. Den kombinerer plassbesparende egenskaper med en imponerende kapasitet. Det praktiske vinduet i front lar deg overvåke matlagingen uten å åpne skuffen. (Dette er en av favoritt funksjonene med Kyvol). Doble varmeelementer, både over og under, sammen med Kyvol’s 360° sirkulasjonsteknologi sørger for en jevn tilberedning med stabile temperaturer. Lager nesten ikke lyd når den holder på!

Kyvol Airfryer ovn gir deg perfekte resultater hver gang med 16 forhåndsinstillinger på displayet, inkludert kylling, pommes frites og pizza. Den smarte APPen gir deg tilgang til over 100 oppskrifter og sammen med 90% mindre olje og fett enn tradisjonelle friterte retter fjerner Kyvol kaloriene for deg! Det non-stick nano-keramiske belegget sikrer at maten er fri for farlige stoffer og rengjøringen er enkel med varmt vann og en myk klut. LØP OG KJØP!

Oppsummert er dette den perfekt Airfryer ovnen for alle som trenger litt plass. Den er av robust kvalitet og ser i tillegg vakker ut – vinduet i fronten skiller seg veldig ut og har i tillegg en funksjon. Kyvol har alle innstillingene som trengs. Dette er vår best i test for 2023 og årets Airfryer ovn. Vi kan varmt anbefale dette produktet!

2. Cuisinart Airfryer Miniovn

SE TILBUD HER ->

Opplev en smakfull revolusjon med Air Fryer Mini Oven, det optimale valg for deilige og sprø måltider med minimal eller ingen olje. Denne Airfryer ovnen går langt utover en vanlig Airfryer. Denne ovnen tar 30 centimeter store pizza, seftige biffer, store kyllinger og mer du måtte ønske – denne Air Fryer Mini Oven har det hele.

Den kraftige luftstrømskontrollen gjør denne frityrkokerens miniovn 30% raskere enn tradisjonelle ovner. På kun 90 sekunder er den klar til å brukes. Med 6 temperaturinnstillinger fra 90 °C til 230 °C og to hyller for dobbel matlaging på ulike nivåer gir den deg ultimat fleksibilitet. Det non-stick-belegget innvendig gjør rengjøringen lekende lett, mens den 60 minutters automatiske avstengingen og den innebygde lampen gir ekstra brukervennlighet.

Med en generøs kurv på 25 x 29 cm, egnet for en familie på 5 personer, samt medfølgende ovnsrist og stekebrett, gir denne allsidige Airfryer ovnen deg alt du trenger. Med temperaturer fra 90 °C til 230 °C og en rekke funksjoner, er Airfryer Mini Oven det ultimative verktøyet for å skape deilige retter på null komma niks. Vi fikk plass til det vi ville ha plass til, men maten ble ikke like godt stekt som I testvinneren sin.

Oppsummert er dette den perfekt Airfryer ovnen for alle som trenger litt plass. Den er av robust kvalitet og ser i tillegg vakker ut – vinduet i fronten skiller seg veldig ut og har i tillegg en funksjon. Den har større kapasitet en testvinneren, men mindre forhåndsinnstillinger, tyngre og tar større plass på kjøkkenet gjør at den ikke når helt opp. Vi syns likevel den er et veldig solid alternativ. Så skaff deg den her og imponer på kjøkkenet.

3. Princess Airfryer-ovn

SE TILBUD HER ->

Designet med brukervennlig berøringsskjerm gir denne ovnen tilgang til 10 automatiske programmer og et mangfold av innstillinger, slik at du kan lage alt fra saftige grønnsaker til hjemmelagde nuggets med letthet. Opplev de deilige smakene av grillet kylling, sprø pommes frites og andre fristende retter på en sunnere måte!

Princess Airfryer-ovnen leverer den samme uimotståelige sprøheten du elsker fra tradisjonelle airfryere, men med en unik varmefordelingsmekanisme som gir den perfekte konsistensen ved hjelp av varm luft i stedet for olje. Ta farvel med det klissete friteringsprosessen og nyt sunnere, like deilige måltider.

Med bra kapasitet tar denne ovnen minimal plass på benken samtidig som den gir maksimal ytelse. Det praktiske stekebrettet gir enkel tilgang, og det er enkelt å holde øye med matlagingen gjennom det gjennomsiktige vinduet. Selv om den ikke har en digital klokke på panelet kompenserer denne airfryer-ovnen med enkel bruk og fantastiske resultater.

Til tross for noen mindre ulemper, som en litt lyd under bruk, blir du raskt vant til den. En ekstra ovn til matlaging blir en lek med Princess Airfryer-ovnen, og den imponerte oss med super pommes frites, pizza og andre småretter. Oppdag den enkle gleden av sunn og velsmakende matlaging med denne allsidige airfryer-ovnen fra Princess.

Oppsummert er dette den perfekt Airfryer ovnen for alle som trenger litt plass og ikke mer enn det. Den ser vakker ut – vinduet i fronten hjelper alltid og er en fin funksjon. Den har noe mindre kapasitet en de to forran seg. Kapasiteten gjør at den ikke når helt opp. Vi syns likevel den er et veldig solid alternativ. Så skaff deg den her og imponer på kjøkkenet.