Populære Julekalendere for barn 2023

Årets mest populære Julekalendere for barn i 2023

Av Trendtester.no | Oppdatert Oktober 16, 2023

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til nettsteder hvor du kan finne produktene vi tester!

De mest populære julekalenderene for barn i 2023

Jula er definitivt barnas tid! Det er som om hele verden blir dekket av et tynt lag magisk snø bare for dem. Juleforventningene i øynene deres er nok til å smelte selv den kaldeste julemannens hjerte.

Og hva er vel jul uten julekalendere? Hver luke er et lite vindu inn til en verden av spenning og glede. Valget av kalender kan være nesten like spennende som selve julefeiringen og det er jo der vi kommer til hjelp!

Så, hvordan velger man den perfekte kalenderen? Det er en skikkelig nøtt å knekke, men ikke bekymre deg, vi har ryddet litt i jungelen av alternativer og funnet frem til noen av de aller beste. Julekalendere som ikke bare gir deg søtsaker, men også en god dose moro og kanskje til og med litt lærdom.

Noen av dem har ennå ikke sett dagens lys, men vi følger med som en nisse på slep, klare til å oppdatere deg med de ferskeste nyhetene. Coolstuff har virkelig slått til i år og laget flere ekstremt fete julekalendere som barna kommer til å elske! Sjekk dem ut HER!

Skynd deg før de forsvinner:

Dette året har allerede vist seg å være ekstraordinært, spesielt når det kommer til julekalendere. Du har ikke tid til å nøle, så handle raskt for å sikre deg din favoritt blant årets beste kalendere.

Spesialguider for Deg:

Vi har også utarbeidet spesialguider for å gjøre julekalenderjakten enklere:

Se vårt utvalg av Julekalendere for barn:

Vitenkalenderen 2023 – Andreas Wahl

Vi presenterer: Vitenkalenderen fra kalenderbutikken! Kalenderen som er utsolgt i 2021 og 2022, så vær kjapp! I Vitenkalenderen har Andreas laget 24 opplevelser, og i boksen finner du det du trenger for å gjennomføre dem. Perfekt for barn 6-12 år! For å vite oppgavene kan du åpne lukene med Andreas på vitnekalenderen sin hemmelige Youtube kanal. Tøft, ikke sant? Barna kommer til å elske det.

Kjøp her | 1299kr

Funko pop Julekalender

Vi presenterer: Funko pop julekalender som har 4 ulike kalendere i form av Star Wars, Harry Potter, Marvel og Disney. Bak hver luke skjuler det seg små Funko Pop!-vinylfigurer! Den perfekte kalenderen til alle barn som liker de superpopulære Funko Pop!  Coolstuff gir deg alle 4 kalenderen i linken under!

Kjøp her | 799kr

Harry Potter Deluxe julekalender

Vi presenterer: Harry Potter Deluxe julekalender som er den perfekte julekalenderen for barn som elsker Harry Potter! Boksene skjuler blant annet fine sokker, vanter, pins og nøkkelring. Den ultimate nedtellingen for alle små Harry Potter-fans.

Kjøp her | 799kr

S-merke godterikalender

Vi presenterer: Perfekte julekalenderen for å dekke barnet sitt daglige søtsug! Kalenderen har 24 luker som inneholder S-merker i 12 forskjellige smaker og varianter: Blåbær/melon, colasure, bringebærsure, jordbær/lakris, supersure, supersalte, salt skum, surt skum, supersure kjærligheter på pinne, supersurt pulver, supersure chews, supersalte chews!

Kjøp her | 695kr

Minecraft-julekalender!

Vi presenterer: Den perfekte julekalenderen for Minecraft-fans! Bygg din egen The Village med de figurene og tilbehørene som skjuler seg bak lukene. Du har sikkert hørt de snakke om Minecraft hjemme, da er dette den perfekte for de! Selvfølgelig skal gamerkidsa ha sin egen Minecraft-julekalender!

Kjøp her | 549kr

Baby Born Julekalender 2023

Vi presenterer: En nyhet på markedet!  Baby Born Julekalender 2023 gir klær og tilbehør til en babydukke bak hver luke. Ideell for festlig moro med BABY Born som blir født før jul. Det er 24 deler med festlige temaklær og tilbehør til BABY Born som Passer til dukker opptil 43 cm!

Kjøp her | 749kr

Baby Shark Julekalender

Vi presenterer: Den populære Baby Shark adventskalenderen fra 2022! Du har garantert hatt sangen på hjernen før og du kan skjønne hvorfor barna elsker Baby Shark. Så hvorfor ikke gi barnet en adventskalender fra Baby Shark med 24  morsomme leketøy å samle på?

Kjøp her | 499kr

L.O.L. Surprise Adventskalender 2023 

Gled barnet til å telle ned dagene til jul med denne fantastiske L.O.L. Surprise Adventskalenderen for 2023! Denne kalenderen er proppfull av spenning og magi, med ikke bare 24, men over 25 spennende overraskelser som venter på å bli åpnet. Bak hver luke skjuler det seg en ny hemmelighetcog midt i all spenningen finner du en eksklusiv L.O.L. Surprise dukke som vil glede enhver fan

Kjøp her | 549kr

LEGO City – Julekalender 2023

Vi presenterer: Julekalenderen fra LEGO City – For små byggmestere på fem år og eldre er LEGO City Julekalender 2023 den ultimate gaveidéen! Denne fantastiske kalenderen inneholder hele 258 deler, inkludert søte minimodeller, figurer og tilbehør som vil bringe ekstra magi til julefeiringen.

Kjøp her | 299kr

Among Us-julekalender

Vi presenterer: Julekalenderen fra Among Us – Den perfekte julekalenderen for Among Us-fans! Bygg ditt eget romskip med figurer og tilbehør som skjuler seg bak lukene. Har du hørt barnet ditt snakke om Among Us spillet? Da er dette den perfekte Kalenderen for dem.

Kjøp her | 649kr

Paw Patrol Bath&Fun julekalender

Vi presenterer: Paw Patrol sin egen julekalender for bruk i vannet! En særs populær julekalender som allerede er utsolgt, men vi håper det kommer på lager igjen og her kan du overvåke den!

overvåk her | 389kr

Smarties julekalender

Vi presenterer: Den populære smarties sjokoladen i julekalender! Hva er vell bedre enn å gi barnet en dose smarties hver dag frem til jul? Bak hver luke skjuler det seg en daglig dose fargerike sjokoladelinser som gjør nedtellingen ekstra festlig.

Kjøp her | 199kr