Massasjepistol Test 2023

Massasjepistol Test 2023

Av Trendtester.no

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til nettsteder hvor du kan finne produktene vi tester!

Massasjepistol er et produkt som har blitt svært populært det siste året, og det med veldig god grunn. En massasjepistol er en svært hendig sak som de fleste ønsker seg eller allerede har. Vi har testet To-sifret antall massasjepistoler og til slutt satt vi igjen med det som blir vår topp 5 i 2023 testen. Finn årets massasjepistol her!

Hvordan har vi gjennomført testen og hva ser vi etter?

Vårt testpanel består denne gangen av tre personer. Tre ulike personer med ulike fysiske forutsetninger og behov, slik at testen skal bli best mulig. De tre personene har sett etter følgende:

  • Kvalitet: Hvordan kjennes den ut? Hvilke materialer er brukt?
  • Batteri: Hvor lenge varer batteriet og hvor lang ladetid har det?
  • Funksjonalitet: Har den touch skjerm? Hvor mange massasjehoder? Hvor mange nivåer?
  • Styrke: Hvor sterk er den? Slår den dypt nok?
  • Pris: Kvaliteten på massasjepistolene som endte opp i topp 5 er så høy at vi måtte til slutt veie inn prisen for å kåre en vinner.

Her er vår Massasjepistol test for 2023:

1. Elite Gun Pro MG 7069 – BEST I TEST

SE TILBUD HER ->

Elite Gun Pro MG 7069 er en massasjepistol orginalt laget for profesjonelt bruk. Det merker man så fort den slåes på. Dette er en kraftig massasjepistol som også egner seg for hverdagslig bruk. Denne pistolen utmerket seg tidlig i testen ved å bli valgt blant de 5 beste av alle våre 3 testpersoner.

Kraftig. Massasjepistolen yter bra og har opp til 3600 slag i minuttet, noe som er helt i toppsjiktet av de pistolene vi har testet. Pistolen kommer med hele 30 ulike nivåer, noe som gjør det enkelt å tilpasse hvilken styrke man ønsker fra massasjepistolen.

Kvaliteten på MG 7069 er upåklagelig. Den er robust og materialene virker å være av kvalitet. Designet er også pent på den helsvarte massasjepistolen som vi brukte i vår test. Batteriet er ikke det beste i vår test, men det er mer enn nok til både én, to eller tre behandlinger per dag. Vår testpistol varte i ca 80 minutter på full styrke. Det blir oppgitt at batteriet kan vare i opp til 4 timer på lavere styrke.

Funksjonalitet. Massasjepistolen kommer med touch LCD skjerm som brukes til å skru av/på pistolen, samt styre nivået man ønsker. Det kommer også med en reisebag som gjør det enkelt å ta med pistolen der vi skulle ønske, om det er på reise eller bare en tur på treningssenteret. Lydnivået er lavt og vår desibelmåler måler den til 45 db på maks styrke.

Oppsummert så får man utrolig mye for pengene. Til bare 1499,- så var dette blant de billigste pistolene som var med i vår test. Til hverdagslig bruk så kan vi anbefale denne på det varmeste. Elite Gun Pro MG 7069 er vår best i test 2023. Årets massasjepistol uten tvil.

2. VIVAGUN® – PRIME 3.0

SE TILBUD HER ->

VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol er utviklet i samarbeid med profesjonelle fysioterapeuter og idrettsutøvere. Dette sikrer at den er effektiv for behandling av såre muskler og ledd. Modellen har 8 forskjellige massasjehoder og en lang batteritid på 12-24 timer. Med en slagdybde på 14mm, 7 intensitetsnivåer (1200-3500 BPM) og vekt på 1 kg, tilbyr den en skreddersydd massasjeopplevelse. Modellen er stillegående takket være VivaQuiet™ teknologi og er populær blant atleter, personlige trenere og mange andre grupper.

Vivagun PRIME 3.0 er en avansert massasjepistol med unike egenskaper som skiller den fra andre produkter på markedet. Den store batteritiden på opptil 24 timer er det som imponerer mest, da de fleste konkurrentene ligger på en driftstid på 3-6 timer. Selv om den reelle driftstiden vil være lavere på grunn av høyere bruk, gir Vivagun et anslag på “fra 15-24 timer” og dette er likevel 3 ganger mer enn de fleste av konkurrentene.

Støynivået på 45 dB er også svært lavt, noe som gjør det mulig å benytte massasjepistolen i selskap med andre uten å forstyrre. Designet med gummierte håndtak og lav vekt (900 g) gir en behagelig og trygg håndtering, mens LED-displayet på baksiden gir oversikt over batteritid og frekvens.

PRIME 3.0 har en slagdybde på 14mm, noe som sørger for å nå dypereliggende muskler og vev. Du har mulighet til å velge mellom 7 forskjellige hastigheter/behandlingsnivåer i intervallet 1600-3200 slag per minutt. En intelligent kontrollchip justerer frekvensen automatisk etter trykk på kroppen, noe som fungerer så bra at man sjelden trenger å gjøre manuelle justeringer.

Det medfølger 8 ulike massasjehoder for å nå muskler og vev på forskjellige steder, noe som er mer enn de fleste har bruk for. Hodene er enkle å skifte, og du får også en praktisk reisebag med beskyttelsesgummi til massasjehodene.

Oppsummert

Anbefaler vi Vivagun PRIME 3.0 fordi den har en imponerende batteritid på opptil 24 timer, lavt støynivå på kun 45 dB, et behagelig design, LED-display, en god slagdybde på 14mm med mulighet til å velge mellom 7 ulike hastigheter, samt et stort utvalg av 8 ulike massasjehoder og en praktisk reisebag. Prisen gjør at den ikke når helt opp som årets massasjepistol.

3. Theragun Massager Elite

SE TILBUD HER ->

Theragun Pro er en elitmassasjepistol som brukes av idrettsutøvere verden over. Det har en unik slaglengde som gir en intens massasje som ingen andre modeller kan måle seg med. Samtidig er det den stille massasjepistolen i vår test. Du får to litium-ion-batterier med en total brukstid på 5 timer.

Ingen andre modeller gir samme styrke og innstillingsmuligheter. Du kan enkelt stille massasjearmen i fire vinkler for best tilgang til ulike deler av kroppen. Du kan velge hastighet i 5 nivåer og forskjellige munnstykker. Therabody-appen gir tips om hvilke innstillinger du kan velge, avhengig av massasjens formål.

Theragun Pro gir en profesjonell massasje. I tillegg til en høy pris, kan størrelsen og formen gjøre det upraktisk til å ta med seg på farten. Lydnivået er også høyere enn andre modeller. Men for deg som søker den beste massasjen, er Theragun Pro den ultimate løsningen.

Vi anbefaler Theragun Pro på grunn av sin enestående slagdybde som gir en unik dybde i massasjen som andre modeller ikke kan matche. Den er også stillegående og leveres med to litium-ion-batterier som gir en brukstid på hele 5 timer. Theragun Pro har innstillingsmuligheter for å massere forskjellige deler av kroppen med fire forskjellige vinkler og hastigheter i fem nivåer. Det anbefales å laste ned Therabody-appen for tips om hvilke innstillinger som passer best for formålet med massasjen.

Theragun Pro er et profesjonelt alternativ for idrettsutøvere som trenger det beste, men prisen er saftig og størrelsen kan være upraktisk. Theragun Pro blir anbefalt som beste premiumvalg for de som er seriøse brukere. 

4. PerformanceGun Pro

SE TILBUD HER ->

PerformanceGun Pro er en avansert massasjepistol som gir en dyp og lindrende massasjeopplevelse. Med sin kraftige motor og 16 mm amplitude, kan den levere opptil 60% dypere massasje enn forgjengeren.

PerformanceGun Pro kommer med 7 ulike massasjehoder, noe som gjør det mulig å tilpasse behandlingen etter dine behov og muskelgrupper. Hastigheten kan justeres over 5 ulike nivåer mellom 1200-2400 RPM, noe som gir deg mulighet til å finne den rette styrken for dine massasjebehov.

Den har en praktisk batteritid på 4-6 timer, slik at du kan massere lenge uten å bekymre deg for at den går tom for strøm. Pistolen leveres med en reiseveske, noe som gjør det enkelt å ta den med deg på farten.

Designet gjør det mulig å holde pistolen på flere ulike måter, og vekten på 1,46 kg er akkurat passe til å gjøre det lett å betjene, samtidig som den trykker godt mot massasje området.

PerformanceGun Pro er en ideell løsning for idrettsutøvere, trenings entusiaster og de som ønsker å lindre muskelsmerter og stivhet. Pistolen gir en dyp massasje som hjelper med å øke blodsirkulasjonen, løsne opp spenninger og redusere stivhet. Dette kan bidra til å fremme muskel helse og øke muskel restitusjonen etter trening.

PerformanceGun Pro har også en stillegående motor, noe som gjør det mulig å massere i fred og ro uten å bli forstyrret av støy. Pistolen er laget med høykvalitetsmaterialer, noe som sikrer at den er holdbar og kan brukes over tid.

Det er også viktig å nevne

At denne massasjepistolen er enkel å rengjøre. Du kan enkelt fjerne massasjehodene for å rengjøre dem, noe som sikrer at du alltid får en hygienisk massasjeopplevelse.

PerformanceGun Pro er en toppmoderne massasjepistol som gir en dyptgående massasje for å hjelpe deg med å føle deg bedre og mer avslappet. Den er en god investering for deg som ønsker å ta vare på kroppen din og få en bedre helse.

Alt i alt er PerformanceGun Pro en solid og velfungerende massasjepistol for deg som søker høy kvalitet og dype massasjer. Dette er et solid alternativ i vår test.

5. Flowlife Flowgun Go 2.0 Massasjepistol

SE TILBUD HER ->

Flowgun Go 2.0 er en kraftig, oppladbar massasjepistol for å øke blodsirkulasjonen, komme til på triggerpunkter og løse opp spenninger. Den har praktisk design, er lett å bruke og har fem ulike vibrasjonsnivåer. Leveres med seks massasjehoder for ulike muskelgrupper. Oppladbar og med ca. 3 timers batteritid.

Studier viser at vibrasjonsmassasje har effekt på stivhet og støle muskler. En studie publisert i 2019 viste at vibrasjonsmassasje hadde tydelig effekt på muskelstivhet sammenlignet med vanlig massasje eller ingen behandling. HyperVolt Plus er en massasjepistol der man enkelt kan rette trykket mot et bestemt punkt på kroppen for en dypere massasje som også påvirker bindevevet.

Massasjehodene inkluderer et rundt hodet for store muskelgrupper som lår, rygg og bryst. En “bullet” for mindre muskelgrupper som kan være vanskeligere å komme til, som de inntil skulderbladene, og også for mer målrettet behandling av større muskler. Et flatt hode for store og kompakte muskler, for eksempel baksiden av lår og setemuskelen. “Øks” hodet er for lange og smale muskler som ligger langs ryggraden og langs leggene. Til slutt, et silikon rundt hode som kan brukes på hele kroppen for en mer delikat massasjeopplevelse.

Flowgun Go 2.0 er også kraftig, med opptil 3200 percussjonsbevegelser per minutt. Dette gjør at du kan nå dypere muskler enn med en standard massasjepistol. I tillegg til å bidra til å redusere muskelsmerter, kan dette også bidra til å øke bevegeligheten og forbedre prestasjonen din.

——————————————————————–

Hvorfor velge massasjepistol

Massasjepistol er en enhet som brukes til å massere musklene og redusere stivhet og smerte. Det gir en dyp vevsmassasje for å lindre muskelspenninger og øke bevegeligheten. En av fordelene ved å velge en massasjepistol er at den gir en mer effektiv og målrettet behandling sammenlignet med tradisjonelle massasje teknikker. Dette gjør at du kan oppleve lindring av muskelspenninger og smerte på kortere tid. Massasjepistoler er også enkle å bruke og kan brukes hjemme eller på farten. Du slipper å tenke på å reise til behandling lenger fordi du har massasjepistolen i nærheten som kan lindre og forebygge. Finn årets massasjepistol her!