Beste Matkasse 2023

Annonse

Beste Matkasse i 2023 - Best I Test

Av Trendtester.no | Oppdatert Juli 26, 2023

Dette er rangeringen i vår test av matkasser. Du kan lese mer om hver leverandør lenger ned i artikkelen og få velkomsttilbud! 

1. HelloFresh

2. Adams Matkasse

3. GodtLevert

 

1. HelloFresh

Det er en ny matleverandør på markedet i Norge som heter HelloFresh. De er ganske erfarne til tross for å være nye på markedet. HelloFresh leverer enkle oppskrifter som selv tenåringer skjønner. De har gode råvarer og masse variasjon. Vi liker at man kan bytte ut oppskrifter selv. Her slipper du å diskutere middag og i tillegg slipper dere å dra på butikken hele tiden.

HelloFresh ble startet i Tyskland i 2011 og har nå over 7,3 millioner fornøyde kunder over hele verden. De har levert utrolige 600 millioner matkasser!

Det beste er at HelloFresh har hele 6 forskjellige matkasser du kan velge mellom, og hver uke kommer de med en spennende ny meny. Du kan også velge hvor mange måltider du vil ha per matkasse og hvor mange personer matkassen skal være til. Så du kan være med å tilpasse din egen matkasse!  Kjøtt og grønt, Familievennlig, Vegetarisk, Raskt og Enkelt, Kalorismart, Fisk og grønnsaker, Mest grønnsaker er kategoriene du kan velge i.

Det er også flott å vite at HelloFresh bryr seg om miljøet. De er CO2-nøytrale og kompenserer for 100% av de direkte CO2-utslippene fra virksomheten sin.

Perfekt for par, studenter eller små familier.

Vi i redaksjonen har testet HelloFresh og vi må si at råvarene er av topp kvalitet. Bestillingen og leveringen gikk helt uten problemer. Alt i alt, så er det HelloFresh som stikker av med seieren i vår matkasse test!

I tillegg kan du spare opptil 1545kr på de 5 første matkassene dine nå! Her er det penger å spare!

Velkomsttilbud HelloFresh

2. Adams Matkasse

I flere år har Adams Matkasse vært en populær leverandør av ferske råvarer som leveres rett på døren til tusenvis av norske familier. Det er kanskje den matkassen du har vært eksponert mest for. Kundene deres har gitt gjennomgående positive tilbakemeldinger om maten de har mottatt.

Det vi liker spesielt godt med Adams Matkasse, er at de har gjort det så enkelt for kundene sine. Matkassene deres er nøye satt sammen og dekker et bredt spekter av behov.

Vi setter også pris på at Adams Matkasse har inkludert spesialtilpassede matkasser for storfamilier, vegetarianere og allergikere. Det viser at de bryr seg om kundenes forskjellige behov og ønsker.

En annen fordel med Adams Matkasse er at de leverer til store deler av Norge, og i noen områder kan du til og med få formiddagslevering.

En siste ting vi liker med Adams Matkasse er at de kun bruker norsk kjøtt, fugl og fisk. Det betyr at du kan nyte gode norske råvarer og samtidig støtte lokale norske produsenter.

Grunnen til at de ikke når helt til topps i vår test er at du ikke kan tilpasse din egen matkasse meny.

Her er det også velkomsttilbud! Alle nye kunder får 20 % på den første matkassen, og 15 % på din andre. Du sparer opptil 929 kr!

Velkomsttilbud Adams Matkasse

3. Godt Levert

Godt Levert har vært en pålitelig leverandør av middagsretter siden 2010, og har glade kunder over hele landet.

Teamet bak Godt Levert består av syv faglærte kokker som brenner for sunn mat. De er opptatt av å bruke varierte og gode råvarer for å sikre at du som kunde får næringsrik og smakfull mat.

Hver eneste dag jobber kokkene hos Godt Levert med å sette sammen spennende og smakfulle matkasser, slik at du kan bruke tiden din på det du vil.

En av de unike tjenestene til Godt Levert er "valgfri". Dette gir deg muligheten til å velge dine egne retter, slik at du kan tilpasse matkassen etter dine personlige preferanser og behov.

Med Godt Levert får du altså en enkel og bekvem måte å få sunn og god mat på. Det kan rett og slett ikke bli enklere enn dette!

Godt Levert tilbyr også ulike matkasser som passer for ulike behov og livsstiler, inkludert vegetarisk og lavkarbo. De har også en egen familiekasse som passer for familier på fire eller flere.

Med en matkasse fra Godt Levert får du ikke bare sunn og velsmakende mat, men også en enkel og tidsbesparende måte å lage middag på. Det er en perfekt løsning for travle hverdager når du ikke har tid eller ork til å handle og planlegge middag selv.

Også her får du velkomsttilbud! Nå får du 20 % rabatt på dine tre første matkasser. Rabattkode: NYKUNDE2023AFF

Velkomsttilbud GodtLevert

Relaterte artikler

Hva er vell ikke bedre enn å lage mat fra matkassene i de populære Airfryerene? Sjekk ut vår Airfryer test for 2023 HER