Pizzaovn Best I Test 2023

Av Trendtester.no

Dette er en samletest og innlegget inneholder annonselenker til produktsidene

Har du lyst til å lage pizza som smaker akkurat som den gjør i Italia? Da bør du sjekke ut pizzaovnene vi har testet! Vi ble lei av de kjedelige pizzaene med tykk bunn og masse fyll fra 80-tallet, og bestemte oss for å teste ut de mest populære pizzaovnene i 2023 for å finne ut hvilken som gir den beste tynne og smakfulle margherita-pizzaen. Vi har i samarbeid med folk som har de ulike pizzaovnene og bedrifter laget massevis av pizzaer og funnet ut hvilke ovner som gir den ekte italienske smaken og den perfekte tynne bunnen. I tillegg til detta har vi også samlet inn informasjon fra andre tester for å få best mulig dybde i vår test. Så nå kan du enkelt lage pizza hjemme som smaker like godt som på en italiensk restaurant!

Hvilke egenskaper er viktig ved kjøp av pizzaovn?

  • Type: Ønsker du deg en pizzaovn som går på gass eller elektrisitet? Eller kanskje en vedfyrt ovn? Utvalget er stort.
  • Maks pizzastørrelse: Liker du å lage store familiepizzaer? Da bør du sjekke maks pizzastørrelse før du kjøper deg pizzaovn.
  • Maks temperatur: Høy varme er en av de store fordelene ved å benytte en dedikert pizzaovn i forhold til tradisjonell stekeovn.
  • Pris: Prisen trenger ikke være høy for å få kvalitet, vi har sett på prisen etter testen er gjort for å få det mest reelle inntrykket.
  • Størrelse og vekt: Foretrekker du en pizzaovn som står på en fast plass, eller vil du ha en ovn som lett lar seg flytte på?

Nedenfor finner du vår topp 5 pizzaovn liste i 2023

Her finner du ogsåvåre tilbuder til de ulike stedene du kan få kjøpt våre favoritter!

1. Ooni Koda 16 Gass pizzaovn- Best I Test 2023

SE TILBUD HER ->

Ønsker du å bake pizza uten å måtte bekymre deg for sot og kullstøv? Oonis Koda 16 pizzaovn er en perfekt utendørs ovn med stort bakeareal som lar deg lage familiepizzaer på opptil 40,6 cm i diameter eller tilberede andre gode retter som poteter og fisk i ildfaste former. Med ovnen kan du enkelt bake pizza på kun 60 sekunder, akkurat som de gjør i Napoli, takket være propangassen som brukes til å varme opp ovnen på kun 20 minutter til en temperatur på 500°C.

En av de beste tingene med Koda 16 er den innebygde tenneren som gjør det enkelt å tenne på og komme i gang med bakingen. Ovnen har også en innovativ L-formet flamme som gir en jevn varmefordeling for å sikre at pizzaen blir perfekt stekt. Med til ovnen får du en pizzasten av cordierit, en bok med oppskrifter og tips, mens slange og regulator må kjøpes separat. Og det beste av alt er at du kan få 5% rabatt med koden “OONI”. Så hvorfor ikke prøve ut denne fantastiske pizzaovnen og imponere vennene dine med deilige hjemmelagde pizzaer?

Oppsummert så finner du ikke en bedre Pizzaovn til denne prisen. Den har alle de rette egenskapene for å gjøre en Pizzaovn komplett

2. The Smart Oven Pizzaiolo Pizzaovn

SE TILBUD HER ->

Den åpenbare fordelen med Sage – The Smart Oven – Pizzaiolo, er naturligvis at den er elektrisk. Du bare plugger den inn i en stikkontakt på kjøkkenet, helst nær en kjøkkenvifte, og setter i gang.

Den klassiske pizzaen som vi kjenner og elsket verden over kobles ofte til den italienske byen, Napoli, der man baker den i stenovn. Denne miniovnen har en evne til å oppnå utrolig høye temperaturer, noe som ikke er mulig i en vanlig ovn. Den kommer opp i hele 400 grader, noe som er et stykke unna våre utendørs varianter. Du får den perfekte pizzaen fra stenovnens gode varmefordeling fra åpningen og den varme stenen i hele ovnen. Nå har Sage gjort det mulig å bake pizza av stenovnskvalitet hjemme i ditt eget kjøkken.

Med den praktiske Pizzaiolo også kjent som “The Smart Oven™” kan du bake deilige pizzaer på kun to minutter, som smaker som om de kom rett fra Napoli. Denne miniovnen har fått gode tilbakemeldinger over hele fjøla og det skjønner vi. Dette er perfekt for deg som er en pizza entusiast og vil ha kvalitet!

Svært enkel i bruk

Man skal lete lenge før man finner en mer brukervennlig og letthåndterlig pizzaovn enn Sage Pizzaiolo. Pizzaovnen er elektrisk, men ikke la deg lure – dette er en real kraftpakke av en pizzaovn!

Sammenlignet med ved- og gassfyrte pizzaovner er Sage Pizzaiolo ekstremt enkel i bruk. Her trenger du ikke å fyre opp noe som helst, og alle innstillinger settes via det enkle kontrollpanelet foran på ovnen. Kontrollpanelet fremstår svært oversiktlig og gjør jobben enkel for deg!

Funksjonen vi likte best var at du bare kunne sett på timeren og så skrur ovnen seg av på egenhånd når den er ferdig!

3. Pizzaovn Bertello

SE TILBUD HER -> SE TILBUD HER ->

Bertello Pizza Oven er en allsidig pizzaovn som kan bruke mange forskjellige typer brensel. Du kan velge å fyre opp med ved, kull, pellets eller gass, men husk at du må kjøpe en gassbeholder separat. Hvis du liker å bruke ved, er det enkelt å fylle på vedbitene i ovnen gjennom en liten skuff på baksiden, selv om skuffen kunne vært litt bredere.

Pizzaovnen er enkel å håndtere og krever minimal montering. Støttebenene sikrer stabilitet og god avstand til underlaget, og ovnen er lett å flytte på med sin vekt på kun 13 kg. Grillflaten gir god plass til store porsjonspizzaer, og du kan steke pizzaen på kort tid takket være en maksimal temperatur på 500 ℃.

Men det er også noen negative sider. Flere har rapportert at ovnen ikke holder på varmen like godt som konkurrentene, og fyringskammeret er litt lite. Derfor må du regne med å etterfylle ved relativt ofte mens ovnen er i bruk.

Alt i alt er Bertello Pizza Oven et godt valg med mange valgmuligheter for brensel og enkel håndtering. Men det er viktig å være klar over at ovnen kan ha begrensninger når det gjelder å holde på varmen og fyringskammerets størrelse.

4. Ooni Karu 16 pizzaovn

SE TILBUD HER ->

Ooni Karu® 16-ovnen gir deg muligheten til å lage deilig mat utendørs på en nostalgisk måte ved å bruke avansert teknologi. Du kan lage store pizzaer, grille kjøtt og bake grønnsaker og brød. Du kan bruke tre eller trekull for å gi pizzaen en subtil, vedfyrt smak, eller velge å bruke gass for enklere oppvarming og steking.

Med nye designfunksjoner gir Ooni Karu 16-ovnen bedre temperaturkontroll, mer effektiv luftstrøm, økt ovnsisolasjon og bedre sikt, slik at du kan lage en 16-tommers pizza på kort tid. Etter kun 15 minutter med forvarming, kan du lage flammekokte pizzaer på kun 60 sekunder, grillede grønnsaker og deilig biff stekt til perfeksjon ved 500° C.

Autentisitet
Matlaging med tre og kull gir mat en vedfyrt smak som ikke kan replikeres.

Kontroll
Ooni Karu 16 gassbrenner gir deg ekstra temperaturkontroll og bekvemmelighet.

Fleksibilitet
Velg og bytt drivstoff som du ønsker! Gass for et forutsigbart resultat og lite styr underveis under bruk , og tre / kull for røykfylt, aromatisk smak.

5. Coolest Gassdrevet pizzaovn

SE TILBUD HER ->

Med Coolest sin gassdrevne pizzaovn kan du enkelt invitere venner og familie over på en pizzaaften og lage deilig hjemmelaget pizza på mindre enn ett minutt! Ovnen er også veldig praktisk til å lage andre retter raskt og enkelt. Du kan justere temperaturen opp til 500 grader, og med den inkluderte pizzasteinen vil varmen bli jevnt fordelt, og du vil få en fin og sprø bunn.

Coolest pizzaovn fungerer på gass og har en Piezo-lighter for enkel tenning. Total varmeeffekt er 4,4 kW. Hvis du ønsker å ta ovnen med deg på hytta eller campingplassen, er det ikke noe problem på grunn av den kompakte størrelsen og lav vekt på 12,5 kilo, og ovnen har også foldbare ben som gjør det enkelt å transportere.