Robotstøvsuger Test 2023

Robotstøvsuger Test 2023

Av Trendtester.no | Oppdatert August 14, 2023

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til nettsteder hvor du kan finne produktene vi tester!

Robotstøvsuger

Robotstøvsugere har virkelig blitt uunnværlige hjelpere i mange hjem, og det er ikke uten grunn! De gjør rengjøringen betydelig enklere og mer effektiv. Robotstøvsugere med mopp og vask er blit en veldig populær funksjon. Med det enorme utvalget av merker og modeller der ute kan det være veldig overveldende å finne den rette for deg. Derfor har vi gjort prosessen smidigere for deg ved å teste noen av de mest populære Robotstøvsugerne på markedet. Vi gir deg innsikt i hvordan de presterer, brukervennligheten deres, hvilke funksjoner de tilbyr, og hva de koster. Dette gir deg trygghet når du tar den beste avgjørelsen for hjemmet ditt. Finn årets beste Robotstøvsuger med mopp og vask her!

Tre nøkkelord å huske på:

  1. Sugeevne: En av de mest kritiske faktorene å vurdere hos en robotstøvsuger med mopp og vask er sugeevnen. Jo bedre sugeevne, desto mer effektivt fjerner den støv og skitt fra gulvet.
  2. Navigasjon: Sjekk også hvordan robotstøvsugeren med mopp og vask navigerer rundt i rommet. En støvsuger med god navigasjon klarer å unngå hindringer og dekker hele området uten å gå seg vill.
  3. Batteritid: Batteriets levetid er en annen avgjørende faktor når du velger en robotstøvsuger med mopp og vask. En modell med lang batteritid kan fullføre oppgaven uten å måtte lades underveis, mens en med kort batteritid vil kreve hyppig lading.

Best i test – Robotstøvsuger med mopp og vask:

Når du skal velge den beste Robotstøvsugeren er funksjonen med mopp og vask i en utrolig viktig. Det er det selvfølgelig essensielt å ta hensyn til dine personlige behov og ønsker. Her er noen av de beste Robotstøvsugerne med mopp og vask på markedet nå som virkelig gir deg som forbruker høy kvalitet til en god pris. Vi har inkludert lenker til steder hvor du kan kjøpe de ulike modellene, slik at du slipper å lete selv! Se våre anbefalinger og gjør ditt kjøp med selvtillit. Skaff deg årets beste Robotstøvsuger med mopp og vask nå!

 

 

1. Dreame L10s Ultra Helautomatisk Robotstøvsuger – Best I Test 2023!

SE TILBUD HER ->

Støvsuging er ikke alltid det mest spennende, og kan ta mye tid og energi. Heldigvis finnes det smarte robotstøvsugere som vil gjøre jobben for deg. En av de mest imponerende modellene på markedet i dag er Dreame L10s Ultra.

Vi introduserer Dreame L10s Ultra – den ultimate toppmodellen for 2023 som virkelig går for gull. Dette er ikke en støvsuger, det er en fullverdig rengjøringsassistent som gir deg det beste av det beste.

Det som virkelig skiller seg ut, er den innovative helautomatiske dokkingstasjonen. Den tar over alle rengjøringsoppgavene – fra tømming av støv til vask av vaskebørster. Med sin smarte såpebeholder sikrer den maksimal rengjøringseffekt. Etter hver rengjøring sørger den for at skittenvannet blir håndtert i en egen beholder, og børstene får en skånsom føn for å holde seg tørre.

Under panseret på selve roboten finner du en kraftigere motor, et avansert 3D-kamera som ser etter hindringer og sørger for en pålitelig navigasjon. Det som virkelig skiller L10s Ultra fra konkurrentene, er dens unike doble roterende vaskemopper. Dette gir den enestående evne til å vaske og støvsuge samtidig, inkludert tepper.

Forskjellen:

Her kommer en viktig forskjell mellom L10s Ultra og andre toppmodeller. Mens noen bruker en vanntank ombord, forfrisker L10s Ultra moppene ved dokkingstasjonen. Dette gir både støvsugeren og moppene sjansen til å yte maksimalt.

Noen små utfordringer kan oppstå med Dreame-moppene, de kan enkelt vikle seg inn i løse kabler og til og med falle av. Dokkingstasjonen sørger for å tørke dem etter vask, men dette kan føre til en lav lyd i en periode etter støvsugingen er ferdig. Dette er noe å merke seg i forhold til Roborock sin lufttørking. Vær også oppmerksom på at Dreame-moppene kan bli litt for tørre eller for våte, og noen ganger mangler det fuktighet før oppdraget starter.

Med Dreame L10s Ultra får du en førsteklasses rengjørings opplevelse som vi mener overgår alle konkurrentene! Best i test 2023. Spørsmålet er bare hvor mye du er villig til å investere for å nyte en problemfri og effektiv rengjøring i hjemmet ditt.

2. Roborock S7 maxV Ultra Robotstøvsuger

SE TILBUD HER ->

Roborock S7 MaxV Ultra gjør rengjøring enklere med sine avanserte funksjoner. Roboten har en rask ladingstid, en automatisk moppevask og unngår hindringer med sin ReactiveAI 2.0-teknologi med 3D-strukturert system og LED-lys. Denne imponerende Robotstøvsugeren krever minimalt med oppmerksomhet. Den tar seg av både støvsuging og vasking over lengre perioder før påfylling av vann eller tømming av skittenvannstank blir nødvendig. Den utfører en utmerket jobb på begge fronter. Uansett om det er vanlige laminatgulv eller korte tepper, håndterer den stort sett all smuss. Du må kun gripe til kluten og gni litt for hånd på godt inntørkede flekker. Dokkingstasjonen fungerer uten feil, og selv om designet kanskje ikke er det mest estetiske, er det praktisk og funksjonelt.

S7 MaxV ultra har en fjernvisning med videokonferanse i sanntid, som lar deg snakke med hjemmene dine uansett hvor du er. Roboten har også en selvrensende og selvtømmende funksjon for enkel vedlikehold. Med 5100 Pa sugekraft, mer enn dobbelt så mye som Roborock S6 MaxV, har S7 MaxV mer sug og kraft enn noen gang før.

Roboten er utstyrt med Sonic Mopping-teknologi, som vibrerer opptil 3000 ganger i minuttet for en jevn og grundig mopping. Roborock S7 MaxV Ultra vil aldri stoppe med å lære, med regelmessige oppdateringer fra Rob.

Dette er forbedringene fra S7 pluss:

  •  Front-kamera for hindringsovervinning.
  •  Automatisk vann-fylling og rengjøring av mopp i dokkingstasjon.
  •  Hjemmekartlegging og gjenkjenning av møbel- og gulvtyper.
  •  Mer enn doblet sugekraft (5100 pa)

Oppsummert: Roborock S7 MaxV Ultra leverer en imponerende rengjørings erfaring. Selv om den ikke er helt perfekt, er den et utmerket valg for hjemmet ditt. Den er kun overgått av etterfølgeren S8 Pro Ultra, som kommer med ekstra funksjoner. Avgjørelsen handler om hvor mye du er villig til å investere for å frigjøre tid og la roboten ta seg av oppgavene for deg. Grunnen til at den ikke når helt opp er naturligvis prisen! Men har du pengene er det en soleklar anbefaling!

3. Roborock S7 maxV pluss Robotstøvsuger

SE TILBUD HER ->

Roborock S7 MaxV er en robotstøvsuger med et nytt nivå av intelligens. Den bruker Roborocks innovative ReactiveAI 2.0 og en kraftig nevral prosesseringsenhet for å skape et nøyaktig 3D-bilde av hjemmet ditt. Takket være 3D-kartlegging, RGB-kamera, PreciSense LiDAR-navigasjonssystem, LED-fyllys og SLAM-algoritme, kan S7 MaxV unngå hindringer og objekter så små som 5 cm brede og 3 cm høye.

Med den enkle Roborock-appen kan du ha full kontroll over rengjøringen og lage et eksakt 3D-kart av hjemmet ditt. S7 MaxV har sugekraft på 5100 Pa og en sonisk vibrasjonsteknologi som gir en effektiv rengjøring av tregulv, fliser og vinylgulv. Teppegjenkjenning sørger for å identifisere teppebelagte overflater og justere rengjøringen tilsvarende.

Roborock S7 MaxV kombinerer også de beste egenskapene fra tidligere modeller, inkludert VibraRise® moppesystem, automatisk moppløfting og intelligent løfteteknologi. Den innovative ladestasjonen med automatisk tømming lar deg enkelt tømme støvsugeren og lade den på samme tid.

Med Roborock S7 MaxV vil du få en transformert rengjøringsrutine. Roboten vil effektivt samle opp alt av støv, smuss og hår mens den beveger seg gjennom hjemmet ditt, og fullføre rengjøringen med den ultrasoniske moppefunksjonen. S7 MaxV Plus vil sørge for en ren og skinnende husholdning med sin smarte og selvstendige bruk.

Oppsummert er dette en robotstøvsuger som har alt du måtte trenge, vi savner et kamera frempå for å unngå hindringer, men ellers er dette topp kvalitet!

4. Dreame Bot W10 Robotstøvsuger

SE TILBUD HER ->

Dreame W10 – den intelligente støvsuger- og mopperroboten.
W10 kombinerer en kraftig sugekraft på 4000 Pa med to roterende mopper for å effektivt fjerne skitt og flekker. Med et selvrensende system og en vanntank på 4 liter for hver av rent og skittent vann, blir rengjøringen enkel og hygienisk. Roboten har også et automatisk tørkesystem for å hindre mugg og bakterievekst.

Med et LiDAR-basert SLAM-navigeringssystem, skanner W10 området raskt og planlegger en optimal rengjøringsrute. Du kan velge mellom 3 moduser i appen, støvsuging, mopping eller alt-i-ett-rengjøring, og W10 oppdager tepper for å tilpasse rengjøringsmodusen. D-formede designet gir enkel tilgang til hjørner og vegger, mens stor kapasitet og dekning på 300 m² per lading gjør rengjøringen effektiv og praktisk.

Styr W10 enkelt med Amazon Alexa eller i appen, og velg å rengjøre hele huset eller kun deler av det. Bli kvitt støv og skitt på en smart og enkel måte med Dreame W10.

Under bruk: Dreame W10 ser ut som en tradisjonell robotstøvsuger, med en D-formet fasong for bedre rengjøring i hjørner. Den er litt høyere enn andre robotstøvsugere, så den passer ikke under alle sofaer. På undersiden har den to roterende våtmopper som kan tas av for rengjøring. På toppen finner vi en lidar for navigation og en luke som skjuler støvbeholderen. Dokkingstasjonen har en vanntank for rent vann og en annen for møkket vann, men ingen automatisk oppsuging av støvbeholderen. Ved første gangs bruk opplever man at Dreame W10 har utfordringer med å komme over dørterskler. Men ellers har den mye å by på, og gjør en god jobb med både støvsuging og mopping.

Oppsummert er dette en robotstøvsuger som har mye å tilby, det selvrensende systemet er et stort pluss hos oss. Vi anbefaler denne Intelligente robotstøvsugeren til deg!

5. Roborock S7 Robotstøvsuger

SE TILBUD HER ->

Den er ikke den nyeste modellen til Roborock, men den er virkelig en topp 5 kandidat i vår test. Den har ikke tømmestasjon, men har mye annet i tilby og til den prisen vil jeg si dette er et kupp!

Roborock S7 er en av de beste rengjøringsrobotene på markedet. Den har både støvsuger- og moppefunksjoner og bytter mellom dem med stor presisjon. Dette betyr at uansett om du har teppe eller harde gulv, vil S7 gjøre en god jobb med å holde hjemme ditt rent. Maskinen er enkel å bruke – du kan starte den med et enkelt trykk i appen. Roborock S7 har et avansert navigasjonssystem som lar den bevege seg fritt rundt i rommet, unngår hindringer og forserer unna stolbein. Lydnivået er svært lavt og S7 har aldri satt seg fast i våre tester.

Kvaliteten på støvsuging og mopping er imponerende, og vi anbefaler definitivt Roborock S7 til deg som ønsker en av de beste rengjøringsrobotene. Dersom du ser etter en robotstøvsuger som gjør jobben veldig bra uten at den har tømmestasjon og du må tømme den selv vil jeg virkelig anbefale denne til deg!

Denne robotstøvsugeren har samme sugeevne som S6 MaxV (2500 Pa), og er helt i toppen hva gjelder sugetrykk og sugeevne. Problemet er at den er vanskelig å få tak i på nett.

Hvorfor kjøpe Robotstøvsuger?

Robotstøvsugeren er et smart og effektivt alternativ til tradisjonelle støvsugere. Den bruker minimalt med strøm og er nesten gratis å drifte, selv om den kan være noe dyrere å kjøpe. Du slipper å bekymre deg for å støvsuge selv, da robotstøvsugeren tar seg av jobben for deg. Du kan til og med stille inn når du vil at den skal arbeide, slik at du ikke trenger å være hjemme for å overvåke den. Med sin avanserte programvare, sørger robotstøvsugeren for at hjemmet ditt alltid er rent og fritt for støv og smuss.

Robotstøvsugere har blitt mer populære de siste årene i den ellers hektiske hverdagen, da den gir en enkel løsning for husholdninger som ønsker å opprettholde en ren bolig uten å bruke for mye tid og krefter på støvsuging. Når du søker etter “robotstøvsugere” på nettet, vil du oppdage at markedet er fullt av ulike alternativer, med en rekke funksjoner og teknologier. Noen av de mest populære merkene inkluderer Kyvol, Dream Bot og Roborock.

Når du vurderer hvilken robotstøvsuger som er best for deg, er det viktig å tenke på kriterier som størrelse på boligen, type gulv og hvor ofte du vil bruke støvsugeren. Funksjonene med mopp og vask parallelt er alfa omega. Årets Robotstøvsuger finnes her!