Robotstøvsuger Test 2023

Robotstøvsuger Test 2023

Av Trendtester.no
Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til nettsteder hvor du kan finne produktene vi tester!

Robotstøvsuger

Robotstøvsugere har blitt en uunværlig hjelper for mange husholdninger, og det er ikke rart! De gjør rengjøringen så mye enklere og mer effektiv. Men med så mange merker og modeller der ute, kan det være veldig overveldende å finne den rette for deg. Derfor har vi gjort jobben enklere for deg ved å teste noen av de mest populære robotstøvsugerne på markedet. Vi vil fortelle deg om deres ytelse, hvordan de er å bruke, hvilke funksjoner de har, og hva de koster. Slik kan du føle deg trygg på at du tar den beste beslutningen for ditt hjem.

Her har du tre viktige egenskaper:

Sugeevne: En av de viktigste faktorene å se etter i en robotstøvsuger er sugeevnen. Jo bedre sugeevne, desto mer effektiv vil støvsugeren være i å fjerne støv og skitt fra gulvet.

Navigering: Du bør også sjekke hvordan robotstøvsugeren navigerer seg rundt i rommet. En støvsuger med en god navigering vil være i stand til å unngå hindringer og dekke hele området uten å kjøre seg vill.

Batteritid: Batteritid er en annen viktig faktor å tenke på når du velger en robotstøvsuger. En støvsuger med en lang batteritid vil være i stand til å fullføre oppgaven uten å måtte lades opp underveis, mens en støvsuger med kort batteritid vil kreve hyppig opplading.

Robotstøvsuger - Best I Test

Når det kommer til å velge den beste robotstøvsugeren for deg, er det viktig å vurdere dine personlige behov og ønsker. Her er noen av de beste robotstøvsugerne på markedet akkurat nå som gir deg som forbruker virkelig god kvalitet til en god pris. Vi har lagt inn linker til steder hvor du kan kjøpe de forskjellige enhetene, slik at du slipper å gjøre jobben selv! Se våre anbefalinger og kjøp med tillit.

1. Roborock S7 maxV pluss Robotstøvsuger - Best I Test!

SE TILBUD HER ->

Roborock S7 MaxV er en robotstøvsuger med et nytt nivå av intelligens. Den bruker Roborocks innovative ReactiveAI 2.0 og en kraftig nevral prosesseringsenhet for å skape et nøyaktig 3D-bilde av hjemmet ditt. Takket være 3D-kartlegging, RGB-kamera, PreciSense LiDAR-navigasjonssystem, LED-fyllys og SLAM-algoritme, kan S7 MaxV unngå hindringer og objekter så små som 5 cm brede og 3 cm høye.

Med den enkle Roborock-appen kan du ha full kontroll over rengjøringen og lage et eksakt 3D-kart av hjemmet ditt. S7 MaxV har sugekraft på 5100 Pa og en sonisk vibrasjonsteknologi som gir en effektiv rengjøring av tregulv, fliser og vinylgulv. Teppegjenkjenning sørger for å identifisere teppebelagte overflater og justere rengjøringen tilsvarende.

Roborock S7 MaxV kombinerer også de beste egenskapene fra tidligere modeller, inkludert VibraRise® moppesystem, automatisk moppløfting og intelligent løfteteknologi. Den innovative ladestasjonen med automatisk tømming lar deg enkelt tømme støvsugeren og lade den på samme tid.

Med Roborock S7 MaxV vil du få en transformert rengjøringsrutine. Roboten vil effektivt samle opp alt av støv, smuss og hår mens den beveger seg gjennom hjemmet ditt, og fullføre rengjøringen med den ultrasoniske moppefunksjonen. S7 MaxV Plus vil sørge for en ren og skinnende husholdning med sin smarte og selvstendige bruk.

Oppsummert er dette en robotstøvsuger som har alt du måtte trenge, vi savner et kamera frempå for å unngå hindringer. Til en pris på nesten 4000kr billigere enn den nyeste modellen til Roborock mener vi at dette er en bedre deal!

2. Roborock S7 maxV Ultra Robotstøvsuger

SE TILBUD HER ->

Roborock S7 MaxV Ultra gjør rengjøring enklere med sine avanserte funksjoner. Roboten har en rask ladingstid, en automatisk moppevask og unngår hindringer med sin ReactiveAI 2.0-teknologi med 3D-strukturert system og LED-lys. S7 MaxV kan også omgå ukjente objekter og har en 3D-kartlegging med LiDAR-navigasjon. Roboten har også en smart rengjøring som automatisk gjenkjenner rom og anbefaler den ideelle rengjøringsrekkefølgen.

S7 MaxV ultra har en fjernvisning med videokonferanse i sanntid, som lar deg snakke med hjemmene dine uansett hvor du er. Roboten har også en selvrensende og selvtømmende funksjon for enkel vedlikehold. Med 5100 Pa sugekraft, mer enn dobbelt så mye som Roborock S6 MaxV, har S7 MaxV mer sug og kraft enn noen gang før.

Roboten er utstyrt med Sonic Mopping-teknologi, som vibrerer opptil 3000 ganger i minuttet for en jevn og grundig mopping. Roborock S7 MaxV Ultra vil aldri stoppe med å lære, med regelmessige oppdateringer fra Rob.

Dette er forbedringene fra S7 pluss:

  •  Front-kamera for hindringsovervinning.
  •  Automatisk vann-fylling og rengjøring av mopp i dokkingstasjon.
  •  Hjemmekartlegging og gjenkjenning av møbel- og gulvtyper.
  •  Mer enn doblet sugekraft (5100 pa)

Oppsummert har denne robotstøvsugeren fra roborock alt vi kan be om og litt til, men det er en veldig stiv pris noe som er grunnen til at denne havner på 2. plass i vår test!

3. Kyvol Cybovac S31 Robotstøvsuger

SE TILBUD HER ->

Støvsuging er ikke alltid det mest spennende, og kan ta mye tid og energi. Heldigvis finnes det smarte robotstøvsugere som vil gjøre jobben for deg. En av de mest imponerende modellene på markedet i dag er Kyvol Cybovac S31.

"Den er blitt som et familiemedlem. Tømmer, lader og starter seg helt selv. I tillegg kan jeg enkelt bytte til mopping slik at den også vasker gulvet. Helt fantastisk!" - Monica Nyhus

Kyvol Cybovac S31 har en kraftig motor som vil sørge for at alle støv og smuler samt hår og pels fra kjæledyr blir fjernet. Batteriet har en brukstid på hele 4 timer, så de fleste hjem vil bli rengjort på én full opplading.

Men dette er ikke bare en vanlig robotstøvsuger. Den har også en innebygd mopp og en vanntank med en kapasitet på 110 ml. Du kan dermed komme hjem til nyvaskede gulv. Både støvsuging og mopping skjer stille, med lydnivåer som tilsvarer en moderne mikrobølgeovn. Støvet samles i en egen støvbeholder med kapasitet på 4,3 liter, så du slipper å tømme støvsugeren ofte.

Med Kyvol-appen har du full oversikt og kontroll over støvsugeren. Du kan velge mellom ulike moduser, sette opp planlagte rengjøringer og kontrollere støvsugeren med Google Assistant eller Amazon Alexa. Sensorene sørger for at støvsugeren finner den mest effektive ruten, slik at rundene blir enda raskere.

Alt i alt er Kyvol Cybovac S31 en meget imponerende robotstøvsuger som vil spare deg for tid og energi, samtidig som du får det rene og friske hjemmet du ønsker.

4. Dreame Bot W10 Robotstøvsuger

SE TILBUD HER ->

Dreame W10 – den intelligente støvsuger- og mopperroboten.
W10 kombinerer en kraftig sugekraft på 4000 Pa med to roterende mopper for å effektivt fjerne skitt og flekker. Med et selvrensende system og en vanntank på 4 liter for hver av rent og skittent vann, blir rengjøringen enkel og hygienisk. Roboten har også et automatisk tørkesystem for å hindre mugg og bakterievekst.

Med et LiDAR-basert SLAM-navigeringssystem, skanner W10 området raskt og planlegger en optimal rengjøringsrute. Du kan velge mellom 3 moduser i appen, støvsuging, mopping eller alt-i-ett-rengjøring, og W10 oppdager tepper for å tilpasse rengjøringsmodusen. D-formede designet gir enkel tilgang til hjørner og vegger, mens stor kapasitet og dekning på 300 m² per lading gjør rengjøringen effektiv og praktisk.

Styr W10 enkelt med Amazon Alexa eller i appen, og velg å rengjøre hele huset eller kun deler av det. Bli kvitt støv og skitt på en smart og enkel måte med Dreame W10.

Under bruk: Dreame W10 ser ut som en tradisjonell robotstøvsuger, med en D-formet fasong for bedre rengjøring i hjørner. Den er litt høyere enn andre robotstøvsugere, så den passer ikke under alle sofaer. På undersiden har den to roterende våtmopper som kan tas av for rengjøring. På toppen finner vi en lidar for navigation og en luke som skjuler støvbeholderen. Dokkingstasjonen har en vanntank for rent vann og en annen for møkket vann, men ingen automatisk oppsuging av støvbeholderen. Ved første gangs bruk opplever man at Dreame W10 har utfordringer med å komme over dørterskler. Men ellers har den mye å by på, og gjør en god jobb med både støvsuging og mopping.

Oppsummert er dette en robotstøvsuger som har mye å tilby, det selvrensende systemet er et stort pluss hos oss. Vi anbefaler denne Intelligente robotstøvsugeren til deg!

5. Roborock S7 Robotstøvsuger

SE TILBUD HER ->

Den er ikke den nyeste modellen til Roborock, men den er virkelig en topp 5 kandidat i vår test. Den har ikke tømmestasjon, men har mye annet i tilby og til den prisen vil jeg si dette er et kupp!

Roborock S7 er en av de beste rengjøringsrobotene på markedet. Den har både støvsuger- og moppefunksjoner og bytter mellom dem med stor presisjon. Dette betyr at uansett om du har teppe eller harde gulv, vil S7 gjøre en god jobb med å holde hjemme ditt rent. Maskinen er enkel å bruke - du kan starte den med et enkelt trykk i appen. Roborock S7 har et avansert navigasjonssystem som lar den bevege seg fritt rundt i rommet, unngår hindringer og forserer unna stolbein. Lydnivået er svært lavt og S7 har aldri satt seg fast i våre tester.

Kvaliteten på støvsuging og mopping er imponerende, og vi anbefaler definitivt Roborock S7 til deg som ønsker en av de beste rengjøringsrobotene. Dersom du ser etter en robotstøvsuger som gjør jobben veldig bra uten at den har tømmestasjon og du må tømme den selv vil jeg virkelig anbefale denne til deg!

Denne robotstøvsugeren har samme sugeevne som S6 MaxV (2500 Pa), og er helt i toppen hva gjelder sugetrykk og sugeevne.

Hvorfor kjøpe Robotstøvsuger?

Robotstøvsugeren er et smart og effektivt alternativ til tradisjonelle støvsugere. Den bruker minimalt med strøm og er nesten gratis å drifte, selv om den kan være noe dyrere å kjøpe. Du slipper å bekymre deg for å støvsuge selv, da robotstøvsugeren tar seg av jobben for deg. Du kan til og med stille inn når du vil at den skal arbeide, slik at du ikke trenger å være hjemme for å overvåke den. Med sin avanserte programvare, sørger robotstøvsugeren for at hjemmet ditt alltid er rent og fritt for støv og smuss. Robotstøvsugere har blitt mer populære de siste årene i den ellers hektiske hverdagen, da den gir en enkel løsning for husholdninger som ønsker å opprettholde en ren bolig uten å bruke for mye tid og krefter på støvsuging. Når du søker etter "robotstøvsugere" på nettet, vil du oppdage at markedet er fullt av ulike alternativer, med en rekke funksjoner og teknologier. Noen av de mest populære merkene inkluderer Roomba, Neato og Roborock. Når du vurderer hvilken robotstøvsuger som er best for deg, er det viktig å tenke på kriterier som størrelse på boligen, type gulv og hvor ofte du vil bruke støvsugeren.