Tannblekings Test 2023

Tannbleking Test 2023

Av Trendtester.no | Oppdatert September 28, 2023

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til nettsteder hvor du kan finne produktene vi tester!

 

Vi har testet de beste Tannblekingsproduktene på markedet og kommet frem til en vinner av 2023 testen! Vi har testet de forskjellige Tannblekingsmerkene hjemme og gir deg som kunde dem 5 beste alternativene!

Tannbleking Hjemme Best I Test 2023

Tannbleking hjemme er en populær måte for å få lysere og mer attraktive tenner. Det finnes mange produkter på markedet som lover å gi deg et hvitere smil, men det kan være utfordrende å velge det rette produktet. Derfor har vi utført tester på tannblekemidler for å hjelpe deg med å finne det beste produktet for dine behov. Det beste er at du kan gjøre det hjemme. Tannbleking kan virke skummelt for mange, men med godkjente og trygge produkter du ikke oppleve problemer!

Våre tester er utført av en gruppe uavhengige personer som har evaluert ulike tannblekings midler basert på kriterier som effektivitet, sikkerhet og brukervennlighet. Vi har også vurdert produktenes pris sammenlignet med deres ytelse.

Våre tester inkluderer hjemmetannbleking. Vi har undersøkt ulike produkter og har kommet frem til en topp 5 liste. Resultatene av våre tester viser at hjemmetannbleking kan være en effektiv og prisvennlig måte for å få lysere tenner, men det er viktig å velge et produkt med en høy konsentrasjon av hydrogenperoksid eller karbamidperoksid.

Ved å følge våre anbefalinger, vil du kunne finne det beste tannblekeproduktet for deg, slik at du kan få et hvitere og mer attraktivt smil.

1. Hismile PAP+ Best I Test

SE TILBUD HER ->

Hismile's LED Teeth Whitening Kit gir deg umiddelbare resultater etter bare en 10-minutters behandling. Kitet er utviklet med den nyeste teknologien og forskningen for å gi deg hvitere tenner. Hismile's PAP+ formel er kraftfull, skånsom mot tennene og tannkjøttet, og fri for skadelig hydrogenperoksid.

Det klinisk testede kitet har en sett med 6 behandlinger og begynner å vise resultater etter den første behandlingen. Du kan oppnå enda hvitere resultater ved å utføre flere behandlinger. Kitet inneholder en LED-enhet, munnskinne, 6 behandlinger (pods), nyanseguide og bruksanvisning. Få et langvarig hvitt smil med Hismile's PAP+ Teeth Whitening Kit!

Dem sier at du skal få umiddelbare resultater etter bare én behandling. Vi har testet det på flere personer og det ga resultater kjapt, vi opplever at det kommer an på hvitheten på tennene og at dersom du har mer avfarget tenner så ser du resultat mye raskere. Vi vil absolutt anbefale dette for de som ønsker hvite tenner! Resultatene står i stil med prisen.

Det inneholder en kraftfull formel, fri for skadelig hydrogenperoksid, som er rask, effektiv og skånsom mot tennene og tannkjøttet. Klinisk testet for umiddelbare resultater. En behandling tar kun 10 minutter. Skånsom mot tannkjøttet og forårsaker ikke ising

 

2. Dentaworks Tannbleking

SE TILBUD HER ->

Dentaworks' unike tannblekingsgel er pH-nøytral og 100 % fri for peroksider som karbamidperoksid og hydrogenperoksid, og er derfor meget skånsom mot tennene. Det betyr at også personer med følsomt tannkjøtt og tynn emalje kan bleke tennene uten problemer. Ising og irritasjon i tennene blir en saga blott. Dentaworks unike, patenterte formel med aktiv syre er et resultat av mer enn ti års forskning. Formelen er pH-nøytral og peroksidfri og løser problemer med ising og betent tannkjøtt.

Vi synes Dentaworks er et godt valg for deg som har sensitivt tannkjøtt eller tynn emalje. Produktet er laget av naturlige ingredienser som faktisk renser og forbedrer tannkjøttet, uten kjente bivirkninger. Tannblekingen skjer ved å bruke tannskinner fylt med en PH-nøytral, BPA-fri gel uten hydrogenperoksid eller trietanolamin. Resultatet oppnås gjennom enkle bruksøkter over 5-30 timer. Tannskinnene er tilpassbare og komfortable. Jeg vil absolutt anbefale Dentaworks for deg som ønsker en skånsom tannbleking. Til denne prisen kombinert med kvaliteten gjør at dette produktet får toppkarakter av oss.

Nøkkelpunkter

Inneholder 3 BPA-fri tannskinner med oppbevaringsboks, tannblekingsgel for 56 behandlinger, og fargekart for å måle resultatene av behandlingen
Lettvint og brukervennlig med detaljert bruksanvisning på norsk. PH-nøytral og peroksid fri gel som er skånsom for emaljen og tannkjøttet ditt!

3. Smilelab Advanced Teeth Whitening Strips Signature

SE TILBUD HER ->

Smilelab S strips er en avansert whitening-behandling som er utviklet for å gi deg hvitere tenner på en enkel, sikker og effektiv måte. Stripsene er utstyrt med moderne teknologi for å gi en mer behagelig opplevelse, og deres tynne, transparente design gir deg frihet til å gjøre andre ting mens du bruker dem. Smilelab S strips fjerner overflatemisfarging og gir lysere tenner, samtidig som den bevarer emaljen og fjerner dårlige bakterier. Du vil merke resultater etter bare noen dagers daglig bruk på 30 minutter.

Stripsene er skånsomme og trygge å bruke, og de påvirker ikke fyllinger eller kroner. Du trenger ikke bekymre deg for kjemisk lukt eller smak, da stripsene er belagt med en ny patentert gel.

Vær oppmerksom på at stripsene er beregnet kun for naturlige tenner, og ikke anbefalt for gravide eller ammende kvinner. Sørg for å lese bruksanvisningen som følger med pakken for en detaljert og sikker behandling.

Smilelab S strips er en enkel og effektiv whitening-behandling som gir deg hvitere tenner i en trygg og sikker atmosfære. Dette er det perfekte valget for deg som ønsker å forbedre smilet ditt.

Oppsummering:

Super enkelt og raske resultater. Ingen sensitivitets problemer. Skreddersydd passform og nærmes usynlig. Ferdig dosert - klar til bruk. Fjerner skadelige bakterier og plakk. Klinisk dokumentert trygt & effektivt for hjemmebruk.

4. ProWhitening

SE TILBUD HER ->

ProWhitening er sikkert det tannblekingsmiddelet du har blitt eksponert mest for og her kommer vår mening. ProWhitening gjør tannbleking enkelt og stressfritt. Du trenger ikke å bekymre deg for kompliserte prosesser som varming av vann og tilpassing av tannskinn, eller LED-lys som må lades opp og holdes på plass. Alt du trenger å gjøre er å tørke av tennene og brette ProWhitening strips rundt tennene, og etter 30 minutter er du ferdig.

Hver eske inneholder 8 individuelle pakker med 2 strips per pakke, noe som tilsvarer en behandling. Virkestoffene som allerede er påført stripsene er skånsomme og trygge for både tennene og tannkjøttet, slik at du slipper ising i tennene og irritert tannkjøtt. ProWhitening er 100% godkjent av det norske mattilsynet for bruk til tannbleking.

Prowhitening er et veldig bra produkt på sin måte, det når ikke helt til topps i våres test på grunn av at det er forenklet og vi føler ikke at det er like grundig som de andre. Vi vil fortsatt anbefale produktet da det gir veldig bra resultater, men i vår test har vi andre produkter som gir enda bedre! Veldig enkelt å bruke til en veldig god pris.

Oppsummering:

Trygg for både tenner og tannkjøtt. Uten hydrogenperoksid og andre skadelige stoffer. Bruker enkle strips i stedet for gel og tannskinner. Blekere tenner på 30 minutter. Pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd innen 14 dager

5. Premium White

SE TILBUD HER ->

Premium White tilbyr et komplett sett for tannbleking hjemme. Settet inkluderer tannskinner, tannblekingsgel, tannblekingspenn, LED-lampe, etui, pH-tabell og instruksjonsmanual for enkel bruk. Du kan også få et sett med to refill for å fortsette å bruke produktet etter første gangs bleking.

Settet gir deg muligheten til å bleke tennene dine hjemme på en enkel måte. Du kan enkelt følge med på prosessen ved hjelp av pH-tabellen. Effekten vil bli merkbar innen en ukes tid, men det vil ta noen uker til før du virkelig kan se de store endringene.

Premium White settet passer for deg som aldri har bleket tennene før. Premium White tilbyr et av markedets beste produkter for tannbleking med en optimal balanse mellom effekt og skånsomhet til en pris som er mye rimeligere enn en tur til tannlegen. Hovedingrediensen i tannblekingsgelen er 0,1% hydrogenperoksid, en lav konsentrasjon som ikke skader tennene dine, men gir maksimal effekt. Alle ingrediensene er godkjent etter Norsk og EU-regelverk.

Gelen sprøytes på de to formbare tannskinnene, som enkelt tilpasses tennene dine etter at de er varmet opp. Tannskinnene kan brukes flere ganger, og kommer med en egen oppbevaringsboks.

Settet inneholder også et LED-lys som plasseres utenfor tannskinnene under behandlingen for å forsterke blekeprosessen. Hele prosessen tar mellom en halvtime og en time, og er enkel å gjennomføre hjemme.

Oppsummering:

Inneholder en skinne som støpes etter tennene dine, gel og LED-lys. Trygg og skånsom behandling. Rimelig alternativ til behandling hos tannlegen. Prøv Premium White!

Hvorfor skal du kjøpe Tannblekningsprodukter?

Blekning av tennene brukes for å fjerne misfarging eller å gi tennene en lysere farge. Misfarging kan skyldes en rekke faktorer, inkludert aldring, røyking, inntak av visse matvarer og drikker, og mangel på tannhygiene. Blekning kan gi en mer estetisk tilfredsstillende smil og øke tilliten til personen.

Blekning av tennene øker estetikk og selvtillit. Misfarging kan skje på grunn av aldring, røyking, matvarer, drikker, mangel på tannhygiene, etc. Ulike tannblekningsprodukter som er tilgjengelige: tannblekningsstrips, tannkrem, tannleger blant annet. Noen produkter kan brukes hjemme, andre krever behandling hos tannlege. Det anbefales å søke råd fra tannlege før tannblekning. Generelt trygt, men kan føre til milde bivirkninger som tannsmerter og sensibilitet Tannlegen vil vurdere om tannblekning er egnet og anbefale den beste metoden.