Varmluftsbørste Test 2023

Årets Varmluftsbørste Test

Av Trendtester.no | Oppdatert Oktober 9, 2023

Annonse

 

Sjekk ut vår varmluftsbørste test og gjør valget enkelt for deg selv! Vi har testet tosifret anatall varmluftsbørster og kommet frem til de 3 beste alternativene på markedet. Uansett hårtype og stylingbehov, vi har en varmluftsbørste for deg. Vi testet et bredt utvalg av prisklasser og funksjonaliteter. Sjekk ut vår testvinner – årets beste varmluftsbørste!

Hvilken som er din beste varmløftsbørste er individuelt, men felles for den type børste er ioneteknologi som gir glansfult og glattere hår. Sliter du med krusete hår bør du definitivt teste ut en av våre anbefalte varmluftsbørster.

Dyson Airwrap Complete Long Special Edition Multi-styler har en veldig god varmluftsbørste funksjon og ville scoret høyt i vår test, men der må du kjøpe hele settet og derfor er ikke den med i selve testen. Om du likevel skulle ønske alle funksjonene er den et veldig godt alternativ!

Øvrige favoritter:

BaByliss Hydro Fusion

GHD Glide Sunsthetic Collection

Årets Varmluftsbørste 2023

Varmluftsbørster kan kjøpes i forskjellige prisklasser, fra billige modeller til mer avanserte og profesjonelle hårfønere. Dette produktet er blitt veldig populært og du  kan få de kombinert med andre styling typer også. Det er viktig å velge en som passer til din hårtype og styling behov. Vi har tatt inn To-sifret antall børster basert på reviews og tilbakemeldinger og kommet frem til en favoritt på vår topp 3 liste. Årets varmluftsbørste finner du her!

1. GHD Rise Hot Brush – Best I Test 2023

SE TILBUD HER ->

Etter å ha testet Ghd RISE hot brush kan vi bekrefte at dette er et svært bra produkt. Den har et flott design med et lite og kompakt utseende, noe som gjør det lett å håndtere og ta med seg på reise.

Den veier kun 1 kg, noe som gjør den svært lett å bruke. Ledningen er også 2,7m noe som gir deg god bevegelsesfrihet mens du bruker den.

Endelig kan du si farvel til flatt og livløst hår! Ghd RISE hot brush er den ultimate stylinghelten som gir deg fantastisk volum som varer hele dagen. Med SMART Ultra-Zone teknologi og en spesialdesignet nylonbust, løfter RISE håret ditt fra roten og gir deg en fyldig og glamorøs frisyre.

Den avanserte sensoren i sylinderen sikrer at varmen er optimal på 185 grader, noe som gir et jevnt og glatt resultat hver gang. De glatte bustene/taggene gir en nær kontakt med hårrøttene og gir øyeblikkelig volum. Ghd RISE hot brush har også blitt vurdert av kunder, og 9 av 10 er enige om at den er fantastisk for å skape volum.  8 av 10 sier at den gir spenst og glans til håret.

Enkel i bruk

Ikke bare er RISE hot brush enkel å bruke, men den føles også balansert og behagelig i hånden med en slank sylinder og en lang bevegelig ledning. Uansett hårtype eller lengde, kan du enkelt style elegante bølger, spenstige krøller eller mykt fall med Ghd RISE hot brush.

Med den siste Ultra-Zone med Predictive teknologi, kan du være trygg på at Ghd RISE hot brush vil gi deg et jevnt og vakkert resultat. Så gjør deg klar til å erobre verden med glamorøst volum og si hei til din nye stylinghelten, Ghd RISE hot brush!

Samlet sett er Ghd RISE hot brush en varmluftsbørste som passer perfekt for deg som ønsker å style håret hjemme. Den er lett og enkel å bruke, og gir deg muligheten til å tilpasse stylingen etter dine ønsker. Vårt testpanel ble blåst av banen og derfor blir den en testvinner i vår Varmluftsbørste test! Årets varmluftsbørste i 2023.

2. BaByliss PRO Air Styler

SE TILBUD HER ->

BaByliss PRO Air Styler Ceramic er en varmluftsbørste som lover å style håret ditt på en skånsom måte. Samtidig gir den en frisyre med volum og glans. Vi  har testet denne varmluftsbørsten og her er vår erfaring:

Først og fremst er BaByliss PRO Air Styler Ceramic utstyrt med en 32mm keramisk sylinder som gir en jevn varmefordeling, og er spesielt utformet for å gi volum og glans til håret. Sylinderen har også et keramisk belegg som gir en myk og glatt overflate. Dette gjør det enkelt å bevege børsten gjennom håret uten å rive eller dra i det.

Varmluftsbørsten har to varmeinnstillinger samt en kjøleknapp som du kan bruke for å fikse frisyren og holde volumet på plass. Det er også en 2,7m lang ledning som gjør det enkelt å style håret uten å måtte være for nær stikkontakten.

Testpanelet har testet BaByliss PRO Air Styler Ceramic på forskjellige hårtyper og lengder, og de ble veldig imponert over resultatene. Varmluftsbørsten gir virkelig volum og glans til håret, og du får følelesen av at du har besøkt en profesjonell frisør hver gang du bruker den.

En annen fordel med BaByliss PRO Air Styler Ceramic er at den er veldig enkel å bruke, selv for personer som ikke har mye erfaring med styling av hår. Det er ikke nødvendig med en annen børste eller krølltang, og du kan enkelt skape forskjellige frisyrer ved å variere temperaturen og retningen du bruker børsten i.

Alt i alt er BaByliss PRO Air Styler Ceramic en flott varmluftsbørste som gir volum og glans til håret ditt på en skånsom måte. Det er enkelt å bruke, og det tar ikke lang tid å style håret ditt. Hvis du er på jakt etter en varmluftsbørste som gir deg profesjonelle resultater hjemme, vil vi definitivt anbefale denne!

3. BaByliss Big Hair Luxe

SE TILBUD HER ->

Denne roterende varmluftbørsten er en alt-i-ett stylingløsning som vil gi deg et salong lignende resultat i komforten av ditt eget hjem. Den store 50 mm børsten med et roterende keramisk børstehode og myke pigger er perfekt for å glatte ut og rette ut håret. Men det er ikke alt – i tillegg til denne har den også en 38 mm børste med stive pigger for å forme luggen eller skape volum. I tillegg har den en paddel børste for å løse opp floker og glatte ut håret. Og hvis du ønsker en glatt og blank frisyre, kan du bruke det medfølgende utrettings tilbehøret.

Med ioniseringsfunksjon avgir børsten pleiende ioner som bidrar til å gjøre håret glatt og glansfullt samtidig som det styles. Børsten har også en keramisk overflate som bidrar til å gi jevn varmefordeling for en perfekt stylingopplevelse.

Med to varmenivåer og kjølemodus er denne roterende varmluftbørsten enkel å bruke og passer for alle hårtyper. Den har også en ioniserende effekt som motvirker statisk og frizzy hår, noe som gjør stylingen enda mer glatt og kontrollert. Den har en 2,5 m ledning med et roterende feste som gjør det enkelt å style håret fra alle vinkler. Og med en to års garanti kan du være trygg på at dette er en børste som vil vare.

Alt i alt er dette en varmluftsbørste av topp kvalitet til kvalitetspris. Ønsker du å oppnå resultater som du gjør hos frisøren er dette produktet for deg.

Relaterte artikler

Sjekk også ut vår Hårføner test og få tak i hårføneren som har tatt 2023 med storm. Sjekk vår favoritt som slo Dyson i kampen om 1. plassen! Se testen her