Kombinert Vask og Tørkemaskin Test 2023

Kombinert Vask- og Tørkemaskin Test 2023

Av Trendtester.no | Oppdatert August 31, 2023
Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til nettsteder hvor du kan finne produktene vi tester!

Velkommen til vår grundige test av det nyeste innen vaskemaskin teknologi – kombinasjonen av vask og tørk i én enhet.

I dagens travle verden søker vi stadig etter praktiske løsninger som kan forenkle hverdagen vår og en vaskemaskin som både vasker og tørker er uten tvil en innovasjon som vekker oppsikt. I denne testen har vi testet og vurdert over 15 ulike maskiner. Vi har sett på ulike aspekter av disse alt-i-ett-maskinene, inkludert vaskens kvalitet, tørke-effektiviteten, energiforbruket og brukervennligheten. Vi har samlet et utvalg av de beste vaskemaskinene med tørkefunksjon på markedet, og gjennom grundige tester og analyser, vil vi avgjøre hvilken som fortjener tittelen "Best i test".

Enten du bor på trange steder der plassen er dyrebar eller bare ønsker å spare tid og innsats vil vår testguide gi deg innsikten du trenger for å ta en riktig beslutning når du investerer i din neste vaskemaskin med tørkefunksjon. Så heng med når vi dykker inn i vaskemaskin verdenen og avdekker de beste alternativene for en overlegen vask og tørk-opplevelse. Sjekk vår Best i test for vask og tørk i en maskin for 2023!

1. SAMSUNG VASK & TØRK KOMBIMASKINER - BEST I TEST 2023

Samsung Kombi Vask/Tørk WD8NK52K0AW/EE - I jakten på det beste av det beste på markedet med kombinert vask og tørk-funksjon har vi satt Samsung Kombi Vask/Tørk WD8NK52K0AW/EE under lupen. Best i test med en rekke imponerende funksjoner - En funksjon som umiddelbart fanger oppmerksomheten våres er den hygieniske damprenseren. Denne innovative tilnærmingen til rengjøring gir klærne en dyprengjøring ved hjelp av damp uten behov for forbehandling. Dampen trenger dypt inn i fibrene, frigjør inngrodd smuss og eliminerer opp til 99,9% av bakterier og allergener. Dette er en funksjon som virkelig skiller seg ut og kan være en gamechanger for de som er opptatt av rene og hygieniske klær. Rengjøringstrommelen tar også vare på maskinens indre hygiene uten bruk av kjemikalier. Dette gir en langvarig og topp ytelse samtidig som det bidrar til å opprettholde friskheten i klærne. Innovativ Air-Wash-teknologi og miljøvennlig rengjøring - Samsung Kombi Vask/Tørk WD8NK52K0AW/EE skilter med Air-Wash-teknologi, som gir deg muligheten til å holde klærne friske og hygieniske uten vann og vaskemidler. Ubehagelige lukter fjernes effektivt med oppvarmet luft, og opptil 99,9% av bakteriene blir eliminert. Dette kan være et ideelt alternativ for de som ønsker å friske opp klærne raskt og enkelt uten å kjøre en full vask. Effektiv rengjøring med omsorg for miljøet - Eco Bubble-teknologien er enda en funksjon som gjør denne maskinen bemerkelsesverdig. Den gir en effektiv og skånsom rengjøring selv ved lave temperaturer. Vaskemiddelet blir aktivert med luftbobler før det kommer inn i trommelen, noe som sparer energi samtidig som det beskytter farger og materialer. Å spare energi nå til dags er aldri en dårlig egenskap! Kampen mot flekker og tidsbesparelse - Samsung Kombi Vask/Tørk WD8NK52K0AW/EE tar kampen mot flekker på alvor med Bubble Soak-teknologien. Denne funksjonen bruker bobler for å fukte klærne grundig, løsne flekker og fjerne dem effektivt. Oppsumering - Med smarte funksjoner som rask vasking og tørking på bare 59 minutter har Samsung virkelig tatt denne funksjonen til det perfekte. Samlet sett imponerer Samsung Kombi Vask/Tørk WD8NK52K0AW/EE med sin innovative tilnærming til vask og tørk, samt en rekke funksjoner som kan hjelpe deg med å oppnå en fullverdig vask for dine klær. Med tanke på alle disse faktorene, er det ikke overraskende at vi kan gi den tittelen Best i test 2023 når det gjelder vaskemaskiner med tørkefunksjon på markedet. Bestill den her på nett og få den levert hjem til deg!
Se tilbud her -->

2. GRUNDIG GW7P510447W

Oppdag den allsidige Grundig GW7P510447W kombinert vaskemaskinen og tørketrommel – den perfekte løsningen for effektiv klesvask. Denne enheten gir deg muligheten til å vaske og tørke 6 kg tøy samtidig. Dersom du bare trenger å vaske kan den håndtere imponerende 10 kg tøy. Med automatisk tilpassede innstillinger kan du være sikker på at hver vask og tørk gir utmerkede resultater.
For å opprettholde høy hygiene og forlenge levetiden til apparatet har den inkludert DrumClean+ programmet som renser trommelen grundig. Denne ville vi anbefalt å kjørt gjennom en gang i måneden. Du kan også glede deg over en praktisk funksjon som lar deg redusere rynkete klær ved å bruke damp funksjonen som er spesielt nyttig for bomull, syntetiske eller blandede klær i små mengder.
Når det gjelder brukervennlighet, har dem integrert en digital skjerm med Touch Control-knapper som gir deg enkel navigasjon. Vi anbefaler automatiske innstillinger for vann- og strømsparing. I disse tider er dette en perfekt funksjon for å spare. Denne skjermen inkluderer også en minne funksjon som lar deg lagre favorittprogrammene dine.
For enda mer praktisk kontroll kan du koble vaskemaskinen til en app kalt  HomeWhiz via Bluetooth. Dette gir deg fjernstyring og gir enkel tilgang til vaske sykluser og status oppdateringer. Grundig GW7P510447W gir deg den ideelle løsningen for en effektiv og moderne vaskerutine. Denne maskinen tar noen kilo mer i vask og tørk enn vår best i test, men vår erfaring sier at det ikke tørker og vasker lika bra om en stapper den full. Vi anbefaler denne kombimaskinen som et solid alternativ!
Se tilbud her -->

3. Husqvarna QWC16180CN

Sjekk ut denne kombinerte vaske- og tørkemaskinen. Denne allsidige Maskinen tilpasser seg dine behov og sikrer samtidig at du ikke bruker unødvendig tid, vann og energi. Med imponerende vaske teknologi vasker den grundig, skånsomt og effektivt med en kapasitet på 10 kg for vask og 6 kg for tørk. Denne maskinen kunne du stappe til maks kapasitet og vasking og tørkingen var like effektiv. Det betyr at den kan håndtere store mengder tøy på en gang uten avbrudd.
ÖKOMix-teknologien i tørketrommelen blander vaskemiddel og skyllemiddel i vann før de når klærne. Dette sikrer en skånsom og grundig vask selv under korte programmer. Husqvarnas DualSense-teknologi tilpasser seg vaskbare materialer, bruker lavere temperaturer og kontrollerte bevegelser for å ivareta det du måtte putte i maskinen. Vi vasket alt fra finere skjorter til skitne ytterjakker og maskinen har tilpassede programmer som håndterer begge!
Med ProSense-teknologiens intelligente sensorer tilpasser maskinen vannforbruket etter tøyets vekt. Spar tid, energi og vann med vår Premium kombi maskin. Start-forsinkelse alternativet gir deg fleksibilitet i planleggingen.
Damp-programmet reduserer rynker og stryketid på klærne. Woolmark Blue-sertifiseringen garanterer skånsom behandling av ullklær. Skum deteksjon og skylle funksjoner sikrer at vaskemiddelrester ikke skader klærne dine. Eneste som trekker ned er at vi ønsker flere programmer Med Husqvarna QWC16180CN får du en grundig og skånsom vask. Du får også  energieffektivitet og praktiske funksjoner i ett! Et veldig godt alternativ
Se tilbud her -->

4. Electrolux EW7W5468E6

Opplev den innovative Electrolux kombi vask/tørk EW7W5468E6, en del av PerfectCare 700-serien. Den gir en enestående ytelse og pleie til dine klær. Med DualCare-systemet som tilpasser seg tekstiltypen og lastvekten får klærne den optimale behandlingen.
DualCare-systemet er designet for å justere temperatur og trommelbevegelser automatisk slik at klærne opprettholder sitt utseende, mykhet og kvalitet over tid. Dette gir en strømlinjeformet prosess med både vasking og tørking i ett.
Med SteamCare-systemet gir du klærne en fornyet friskhet ved hjelp av damp, samtidig som du sparer over 40 liter vann per syklus og reduserer behovet for stryking. Du kan til og med tilsette duft for ekstra friskhet.
DeresSensiCare-system tilpasser automatisk syklusen for å unngå overvasking og sikrer at klærne blir rengjort nøyaktig på den tiden de trenger og plaggene beholder sin opprinnelige kvalitet. Med MixCare-funksjonen kan du enkelt håndtere blandede tøymengder og spare tid og energi.
Oppsummert så gjør den jobben som skal gjøres og klærne blir vasket og tørket på en rimelig god tid. Den tar ikke like mye i vask og tørk som de beste maskinene naturligvis. Men er du alene eller i par så er dette et godt alternativ. Den har ingen automatiske programmer som trekker ned. Til knappe 8000 kroner er dette det beste billige alternativet!
Se tilbud her -->