Dampvasker Test 2023

Av Trendtester.no

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til nettsteder hvor du kan finne produktene vi tester!

Beste dampvasker 2023

Så, du har bestemt deg for å oppgradere rengjøringen hjemme og vurderer å skaffe deg en dampvasker? Det er en god idé! Disse kraftige maskinene kan fjerne alt fra fett og søl til mugg og midd når de brukes riktig. I tillegg til gulv, kan du bruke riktig tilbehør til å rengjøre vinduer, bordplater, tepper og til og med de vanskelige små sprekker og fugemasser mellom flisene. I denne artikkelen vil vi gi deg de 4 beste dampvasker-modellene på markedet og gi deg våre kritiske vurderinger basert Erfaringer av testing og tilbakemeldinger fra brukere. Vårt mål er å hjelpe deg med å finne den beste modellen for dine behov. Dette er det folk lurer mest på når dem skal kjøpe en dampvasker. Les vår test og vi gir deg den informasjonen du er ute etter. Sjekk også våre tilbud!

  1. Hva kan dampvasker brukes til? 
  2. Hvor mye damp produserer dampvaskeren?
  3. Hvor lang tid tar det å varme opp dampvasker?
  4. Hvor lenge varer vanntanken i dampvasker?
  5. Er dampvaskeren enkel å bruke?
  6. Hvor lang er ledningen på dampvaskeren? 

1. Kärcher SC 5 EasyFix Best I Test

Hvis du vil ha den beste dampvaskeren på markedet, så er Kärcher SC 5 EasyFix det beste valget. Den har en rask oppvarmingstid og gir en kraftig dampstrøm som gjør rengjøringen enkel. Det beste med denne dampvaskeren er at den kan brukes kontinuerlig mens du fyller på med vann, slik at du kan rengjøre uten avbrudd. Alle medfølgende dyser og børster er enkle å bytte ut og fjerner smuss raskt og enkelt.

En av de unike egenskapene til SC 5 er at den har to vanntanker. Du kan fylle opp den avtagbare 1,5 liters tanken direkte fra kranen og den tilfører deretter vannet til en 0,5 liters reservetank. dampvaskeren varmes opp på ca. tre minutter og kan deretter brukes i en halv time og fylles på når som helst. Dampmengden kan justeres ved hjelp av avtrekkeren på dampvaskeren eller en regulator på håndtaket. Den kan produsere nok damp til å fylle en hel badstue, men du kan også justere dampmengden for mer følsomme overflater. Den fleksible slangen øker rekkevidden med to meter og alt tilbehør kan festes direkte på slangen eller med de medfølgende forlengelsesslangene.

EasyFix-moppen er stor og rektangulær og fungerer godt på skitne gulv. Den sterke dampstrømmen og størrelsen fjerner smuss uten problemer, og SC 5 er mer tidseffektiv enn andre dampvaskere. Noen brukere rapporterer til og med at fugemassen mellom flisene ser bedre ut. SC 5 kan også fjerne lettere flekker på tepper, noe som er sjelden blant dampvaskere.

Enkel i bruk

Det er enkelt å feste moppen til dampvaskeren takket være krok- og løkke-systemet, og det er også enkelt å ta den av igjen. Det brede hodet på gulvstykket kan vippes og svinges, men det har noen begrensninger når det kommer til mindre kriker og kroker. Tilbehøret som følger med, som en dyse, rund børste og firkantet børste, er gode til å skrubbe av vanskelig smuss. Detalj-munnstykket kan også brukes i VapoHydro-modus for å løse opp det mest sta smusset.

Den eneste ulempen med SC 5 er den høye prisen, og det følger kun med to mikrofiber-puter. Grunnpakken mangler også teppe-glider og nal for rengjøring av vinduer. Men Kärcher tilbyr et SC 5 Premium-sett som inkluderer ekstra tilbehør, eller du kan bestille alt fra nalen til dampstrykejernet separat.

SE TILBUD HER ->

2. Kärcher SC 5 EasyFix Iron

Kärcher SC 5 er en veldig kraftig dampvasker som kan rengjøre alle typer harde overflater uten bruk av rengjøringsmidler. Den dreper 99,99% av bakteriene som finnes i huset ditt, og har mange forskjellige tilbehør som kan hjelpe deg å rengjøre ulike overflater som fliser, kokeplater, og små sprekker.

Med denne dampvaskeren kan du enkelt fjerne selv fastsittende skitt, og det ergonomiske gulvmunnstykket Easy Fix med fleksibelt ledd og større rengjøringsoverflate sikrer perfekte rengjøringsresultater på gulv. Det er også veldig enkelt å skifte klut på denne dampvaskeren, og du kan justere dampintensiteten i forhold til underlaget og typen smuss.

Kärcher SC 5 har en avtakbar vanntank som tillater deg å fylle på vann mens du bruker den, slik at du kan rengjøre uten å stoppe for å fylle på vann. Den har også mange forskjellige funksjoner, som integrert ledningsoppbevaring, oppbevaringsrom for tilbehør og feste for gulvmunnstykke, som gjør den veldig praktisk og innovativ. Med en damptrykk på 4,2 bar er dette virkelig en maskin med høy ytelse som kan hjelpe deg å rengjøre hjemmet ditt på en grundig og effektiv måte.

SE TILBUD HER ->

3. Kärcher SC 3 EasyFix

SC 3 EasyFix er en dampvasker raskere enn noensinne, og er klar til bruk etter en oppvarmingstid på bare 30 sekunder. Den permanent gjenoppfylte vanntanken gjør det mulig å rengjøre uten avbrudd. Avkalkingspatronen, som brukes separat, avkalker vannet og forlenger maskinens levetid. Kärcher SC 3 EasyFix rengjør uten kjemikalier og kan brukes praktisk talt overalt i hjemmet. Den kan brukes på alle harde overflater i hjemmet. Rengjøring med Kärchers dampvasker fjerner 99,999% av coronavirus * og 99,99% av alle vanlige husholdningsbakterier ** fra vanlige harde overflater i hjemmet.

Det omfattende tilbehøret renser fliser, komfyrer, avtrekksvifter og til og med de minste mellomrommene hygienisk – og kan også fjerne hardnakket smuss. EasyFix-gulvmunnstykket følger også med – med en fleksibel ledning som gjør den ergonomisk i bruk, og lamellteknologi som gir perfekte rengjøringsresultater. Ved hjelp av det praktiske krok-og-løkke-systemet kan mikrofiber-gulvkluten enkelt festes til og fjernes fra gulvmunnstykket uten å måtte komme i direkte kontakt med skitten. Med to-trinns dampregulering kan dampintensiteten justeres perfekt til både smuss og overflate. Ytterligere detaljer inkluderer oppbevaring av tilbehør og parkeringsposisjon for gulvmunnstykket.

Fordelen i forhold til vår best i test er at den trenger bare 30 sekund på oppvarming, prisen er mye rimeligere og den er letter i vekt. En stor ulempe som vi syns er at den ikke kan brukes til tepperens og det er en viktig egenskap for oss.

Så om du ikke har alt for mye skitt som trenger mer styrke enn det denne gir er denne det perfekte valget for deg. Den er i tillegg enkel å bruke og oppbevare og det du sparer på å kjøpe den dyreste modellen kan du eventuelt bruke på å kjøpe ditt favoritt tilbehør!

SE TILBUD HER ->

4. BISSELL MultiClean Spot&Stain 4720M

BISSELL® MultiClean TM Spot & Stain Portable Carpet & Upholstery Washer er designet for å effektivt fjerne sand, skitt og grus fra bilseter og stoffelementer, og gjenopprette dem til helt ny look. Den lange og fleksible slangen og tilbehøret er designet for å hjelpe deg med å komme til overalt der skitten befinner seg. Den fjerner flekker og smuss enkelt ved hjelp av vann, to spesielt formulerte BISSELL-formler og fire spesielle rengjøringsverktøy med kraftig sugeevne. Multiclean har en ekstra lang og fleksibel slange (2,20 meter) for utvidet rengjøringsrekkevidde for ulike områder i hjemmet og bilen.

Maksinen inneholder to avtakbare vanntanker for enkel påfylling og tømming for å lette rengjøringsprosessen. Takk være den lette og bærbare Spot & Stain, er evnen til å raskt fjerne flekker her.

Fjerner flekker hvor som helst Det lette designet gjør det enkelt å bære og passer inn i skap og for eksempel bilen din. Den ekstra lange 2,2 meter slangen lar deg nå de små, vanskelige områdene sammen med fire spesialiserte rengjørings verktøy med kraftig spray og sugekraft hjelper til med å fjerne selv de tøffeste flekkene!

HeatWave-teknologi hjelper til med å opprettholde en konstant vanntemperatur gjennom hele rengjøringsprosessen. Avtagbare vanntanker for enkel påfylling og tømming. Det to-tank-systemet tillater å rengjøre med rent vann mens skitt og smuss oppbevares i en annen tank. Største fordelen med dette apparatet er at den veldig enkel og funksjonell til å plassere og ta med på farten.

SE TILBUD HER ->

Hvorfor kjøpe dampvasker?

Å kjøpe en dampvasker kan være en god investering av flere grunner. Her er noen av fordelene med å ha en dampvasker:

Effektiv rengjøring: dampvaskere kan rengjøre en rekke overflater, inkludert gulv, tepper, fliser, vinduer, speil, kjøkkenapparater og mye mer. Dampen er en kraftig rengjøringskraft som kan fjerne skitt og flekker uten bruk av kjemikalier.

Miljøvennlig: dampvaskere bruker kun vanndamp, og dermed trenger man ikke å bruke kjemikalier for rengjøring. Dette gjør dem til et miljøvennlig alternativ for rengjøring.

Fjerner allergener: dampvaskere kan bidra til å fjerne allergener som støv, mugg, pollen og dyrehår fra hjemmet ditt, og dermed forbedre inneklimaet.

Spar tid: dampvaskere kan rengjøre raskere enn tradisjonelle metoder, noe som betyr at du kan bruke mindre tid på rengjøring.

Langvarig: En dampvasker kan vare lenge hvis den er av god kvalitet og brukes på riktig måte. Dette betyr at du kan spare penger på lang sikt ved å unngå å måtte kjøpe nye rengjøringsmidler og utstyr.

Fjerner lukter: dampvaskere kan fjerne ubehagelige lukter fra hjemmet ditt, for eksempel lukten av sigarettrøyk eller matos. Samlet sett kan en dampvasker være et effektivt og miljøvennlig alternativ for rengjøring av hjemmet ditt. Det kan også bidra til å forbedre inneklimaet og spare deg tid og penger på lang sikt.