Julekalendere innen skjønnhet og velvære 2023

Julekalendere innen skjønnhet i 2023

Av Trendtester.no | Oppdatert Oktober 16, 2023

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til nettsteder hvor du kan finne produktene vi tester!

Årets julekalendere innen skjønnhet i 2023

Årets julesesong er full av magiske overraskelser, spesielt når det gjelder sminke, hudpleie og skjønnhetsprodukter. Vi har satt sammen en nøye og oversiktlig liste over de aller beste kalenderne på markedet for å hjelpe deg med å finne den perfekte gaven til deg selv eller noen du er glad i.

Skynd deg før de forsvinner:

Dette året har allerede vist seg å være ekstraordinært, spesielt når det kommer til julekalendere innen skjønnhet. Mange av fjorårets favoritter forsvant på et øyeblikk og kom ikke tilbake. Du har ikke tid til å nøle, så handle raskt for å sikre deg din favoritt blant årets beste kalendere. Lyko gjorde suksess i fjor med julekalenderne sine, og i år er intet unntak. De lanserte julekalendere 2. oktober kl. 12:00, og allerede har to av de fire kalenderne blitt utsolgt! Dette er din sjanse til å sikre deg en før det er for sent. Rituals sin adventskalender har år etter år vært en favoritt, og du kan allerede sikre deg den hos Lyko. Se etter den HER

Spesialguider for Deg:

Vi har også utarbeidet spesialguider for å gjøre julekalenderjakten enklere:

Se våre utvalgte skjønnhetskalendere:

Blivakker Beauty Calendar

Vi presenterer: I denne kalenderen har vi samlet noen av våre favoritter fra Blivakker.no i en og samme kalender. Gjør deg klar til jul med produkter innen makeup, hudpleie, hårpleie og duft!

1599 kroner (verdi 6100 kroner)

Kjøp her | 1599kr

Yves Saint Lauren Julekalender

Vi presenterer: En luksuriøs adventskalender fra Yves Saint Laurent full av overraskelser og de mest ikoniske YSL-produktene. Kalenderen inneholder 4 sminke produkter i full størrelse, 19 miniprodukter og 1 gave gjemt. Dette er en adventskalender full av kvalitetsprodukter som vi anbefaler sterkt!

2499 kroner (verdi 6180 kroner)

Kjøp her | 2499 kr

Rituals – The Ritual of Advent

Vi presenterer: Rituals sine julekalendere er populære år etter år og nå kan du sikre deg den hos Lyko! oppdag de luksuriøse gavene som skjuler seg bak hver dør i den helt nye adventskalenderen, inspirert av vår ikoniske flaggskipbutikk House of Rituals.

899 kroner (verdi 1629 kroner)

Kjøp her | 899kr

By Lyko Mind-Glown Julekalender

Om du vil sikre deg denne i år bør du være rask! To av årets 24K julekalender er allerede utsolgt, så her går det unna. Sikre deg denne fra Lyko nå!

1299 kroner (verdi 5220 kroner)

Kjøp her | 1299kr

L’Oréal Paris Julekalender 2023

L’Oréal Paris Advent Calendar er en perfekt adventskalender for sesongens festligheter. Inneholder 20 sminkeprodukter, 2 hudpleieprodukter og 2 hårprodukter. 1299 kroner (verdi 5120 kroner)

Kjøp her | 1299kr

Essie Advent Calendar

Vi presenterer: Essie adventskalender som inneholder 24 overraskelser med alt du trenger for å legge en perfekt hjemmemanikyr. Perfekt for deg som liker å ha freshe negler! Skaff deg Lykos populære kalender nå!

1069 kroner (verdi 2209 kroner)

Kjøp her | 1069kr

Sensai Julekalender

Vi presenterer: En luksuriøs adventskalender fra Sensai som har luksus produkter bak hver av de 24 lukene. Den har en stiv pris, men det er en grunn til det. Den er bestående av luksusprøver og en fullsize Total Lip Treatment. Perfekt som Adventskalender eller til deg som ønsker å teste flere produkter fra Sensai.

3949 kroner (verdi 7580 kroner)

Kjøp her | 3949 kr

Molton Brown – Julekalender 2023

Vi presenterer: Start en innholdsrik nedtelling med Lyko sin egen adventskalender i begrenset utgave. Den er nydelig dekorert med en gyllen krans og 24 veldig populære ikoner fra Molton Brown. Sikre deg denne fra Lyko nå!

Kjøp her | 2415kr

Lumene – Advent Calendar 24 Nordic Beauty Secrets

Vi presenterer: En luksuriøs nordisk adventskalender med 24 skjønnhetsfavoritter fra Lumene. Dette er også en populær julekalender, så vær kjapp og sikre deg denne fra Lyko nå!

949 Kroner (verdi 2846 Kroner)

Kjøp her | 949kr

CAIA Adventskalender 2023

Vi presenterer: Caia Cosmetics – Adventskalender som er en av årets mest etterlengtede og ettertraktede skjønnhetskalendere og den er allerede utsolgt, men overvåk den her hos Caia Cosmetics!

2695 Kroner (8000 Kroner)

Overvåk her | 2695kr

NUI Cosmetics Naturlig og Vegansk Skjønnhetsadventskalender

Vi presenterer: NUI Cosmetics som overrasker deg hver dag med en 100% vegansk og naturlig skjønnhetsopplevelse – enten det er sminke, hudpleie, skjønnhetsverktøy, hår- eller neglepleie. Skaff deg denne før det er for sent!

Kjøp her | 1959kr

By Lyko 25 Days of Bea-you-ty Julekalender

Vi presenterer: By Lyko 25 days Julekalender. Denne ble utsolgt samme dag som den ble lansert! Det sier sitt og du kan overvåke den ved å trykke på linken under, så er du klar til den er på lager igjen!

899 kroner (verdi 2730 kroner)

overvåk her | 899kr

Rituals – Survival Kit for Busy Men

Rituals har en julekalender for menn og den er virkelig bra! Dette er den perfekte julekalenderen for mannen i ditt liv. Vær rask og få den hos Lyko nå!

1099 kroner (verdi 2085 kroner)

Kjøp her | 1099kr

Biotherm Julekalender 2023

Vi presenterer: I førjulstiden kan du oppleve Biotherms underverker i din 2023 julekalender med 24 overraskelser, som avslører Biotherms mest ikoniske produkter. Unn deg selv denne opplevelsen og skaff deg kalenderen hos Lyko nå!

Kjøp her | 849kr

Clinique Advent Calendar

Vi presenterer: Luksuriøst gavesett med 24 gaver, for en ekstra strålende julefeiring. Beregnet for alle hudtyper

1785 kroner (verdi 4299 kroner)

Kjøp her | 1785kr

NIVEA MEN JULEKALENDER

Vi presenterer: NIVEA MEN JULEKALENDER , en simpel men fornuftig skjønnhetskalender for menn. En av få på markedet og en vi mener passer til menn i alle aldre! 585 kroner (verdi 1219 kroner)

Kjøp her | 585kr

The Black Calendar

Vi presenterer: The Black Calendar – Din ultimate julekalender innen skjønnhet! Hver dag får du en ny overraskelse som gir deg muligheten til å skinne litt ekstra. Bestill din egen nå og bli med på skjønnhetsfesten!

1499 kroner (verdi 5900 kroner)

Kjøp her | 1499kr