Trådløse Ørepropper Best I Test 2023

Trådløse Ørepropper Test 2023

Av Trendtester.no | Oppdatert August 25, 2023

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til nettsteder hvor du kan finne produktene vi tester!

Her har vi samlet en liste som viser de 6 beste trådløse øreproppene vi har testet. Vi har testet mer enn 30 ulike par ørepropper de siste årene, og disse 6 har virkelig utmerket seg. Vi vektlegger først og fremst kvaliteten på lyden i tillegg til hvordan øreproppene sitter, hvor behagelige de er å bruke og hvor lenge batteriet varer. Selvfølgelig er aktiv støydemping en ekstra fin funksjon, men det er ikke helt nødvendig. Vi tar også hensyn til hvor god samtalekvaliteten er, hvor enkle de er å bruke og eventuelle ekstra funksjoner. I motsetning til noen andre tester legger vi minimalt vekt på prisen her. Det er kun de aller beste produktene som får plass på denne listen!

Trådløse Ørepropper Best I Test 2023

Trådløse ørepropper har raskt blitt en favoritt blant musikk- og teknologi elskere. Disse kompakte enhetene gir en frihet som tidligere var ukjent i hodetelefon verdenen. Enten du er på farten, trener, eller bare slapper av hjemme, er trådløse ørepropper den ideelle følgesvennen for å nyte din favorittmusikk, podcaster eller samtaler uten å bli begrenset av ledninger. Finn ørepropper med lang batteritid og god lydkvalitet her. Vi er helt sikre på at du finner den beste trådløse øreproppene for deg på vår topp 6 liste. Sjekk ut årets ørepropper her!

1. Apple Airpods Pro 2. generasjon - Best I test 2023!

Apples AirPods Pro var allerede på toppen når det gjelder støydemping, men den nyeste generasjonen tar den boblende opplevelsen et steg videre. Vi vil faktisk påstå at dette er de absolutt beste støydempende hodetelefonene på markedet, uavhengig av hvilken type de kommer i.

Når det kommer til lydkvalitet er den balansert, nøytral og fungerer fint for de fleste lyttesituasjoner. Likevel finnes det andre alternativer som gir enda kraftigere bass og en mer engasjerende lydopplevelse. I tillegg får du Apples unike "spatial audio," rask tilkobling og enkel bytte funksjon mellom ulike enheter dersom du bruker iPhone og andre Apple-produkter. Etuiet har også fått en oppgradering i denne generasjonen med blant annet en liten innebygd høyttaler og en hendig krok som du kan feste i en snor. Samtalekvaliteten på disse øreproppene hører til blant de beste i denne kategorien.

Alt i alt er det støydempingen som virkelig skiller seg ut, men det er knapt noe område der AirPods Pro skuffer. Hvis du allerede er en del av Apple-økosystemet, vil vi definitivt anbefale disse. Hvis ikke, er det verdt å se på noen av de neste alternativene på listen, som også er gode valg. Apple Airpods Pro andre generasjon blir derfor vår Best I Test 2023!

 
Se tilbud her ->

2. BANG & OLUFSEN BEOPLAY EX

Introdusering av Bang & Olufsen Beoplay EX - Eksklusive True Wireless in-ear hodetelefoner med imponerende funksjoner. Dette er kvalitet Disse hodetelefonene setter en ny standard med sitt eksklusive vanntette stammedesign (IP57). De leverer førsteklasses lyd med avansert Active Noise Cancellation (ANC), og touch-kontrollen gjør dem brukervennlige.

Med en batteritid på 6,5 timer med aktivert ANC (20 timer inkludert ladeetui), gir Beoplay EX deg en lengre lytteopplevelse. Trådløs lading er også en mulighet (Qi-lader kjøpes separat). De ekstra store driverne sørger for utmerket lydkvalitet, mens de seks innebygde mikrofonene gir krystallklare samtaler. Ved hjelp av Bang & Olufsen-appen kan du tilpasse lyd gjennomstrømning og innstillinger.

Beoplay EX kommer med et elegant ladeetui i aluminium som sikrer trygg oppbevaring og lading. Etuiet kan lades trådløst med en valgfri Qi-lader. Hodetelefonene kombinerer materialer som ekte tre, eksklusivt stoff og aluminium for enestående design og holdbarhet. Bang & Olufsen er kjent for høy kvalitet og eksklusivt design som passer perfekt inn i din livsstil. Dette er en av de beste øreproppene på markedet uten tvil!

 
Se tilbud her ->

3. JABRA ELITE 4 ACTIVE

Jabra Elite 4 Active er super kompakte True Wireless in-ear høretelefoner perfekte for både sport og avslapning. Med ergonomisk passform uten behov for 'vinger', er de ideelle for komfort. De er støv- og vanntette (IP57) og egner seg derfor godt til trening. Med Noise Cancellation (ANC) og HearThrough får du en balansert lydopplevelse. Du kan til og med bruke en enkelt ørepropp alene for anrop.

Batteritiden er imponerende, med 7 timers spilletid med aktivert ANC og ekstra 21 timer via ladeetuiet. Etuiet er kompakt og stilig. Du kan tilpasse lyden med Jabra Sound + -appen og til og med aktivere Spotify Tap. Øretelefonene leveres med silikon propper i ulike størrelser, et ladeetui og en USB-C-ladekabel.

HearThrough-funksjonen tillater omgivelses-lyd å passere gjennom, det kan være nyttig når du er ute og handler for eksempel. Den lynraske og stabile trådløse tilkobling sikrer jevn lyd. Med ett trykk kan du justere volum, velge musikk og besvare anrop. Aktiver stemmestyring med Amazon Alexa, Siri eller Google Assistant for praktisk bruk.

Opplev trådløs frihet med Jabra Elite 4 Active - de kompakte høretelefonene som gir deg både kraftig ytelse og fleksibilitet, uansett om du er på farten eller tar det med ro hjemme. Velg blant flere farger og nyt den skreddersydde lyden og enkel bruk. Fantastiske ørepropper til en ganske rimelig pris, sjekk ut!

 
Se tilbud her ->

4. EARIN A-3

Earin A-3 - Ultrakompakte True Wireless in-ear hodetelefoner med Åpent Design, Eksklusiv Finish og Overlegen Lyd

Vi introduserer Earin A-3 med enestående teknologi i en ultrakompakt form. Disse åpne True Wireless in-ear-hodetelefonene imponerer med sitt originale design uten tradisjonelle gummi-propper og tillater deg å være i kontakt med omgivelsene. Med en komfortabel og sikker passform ga dem oss en unik brukeropplevelse.

Lyden er imponerende naturlig og musikalsk takket være de nyutviklede 14,3 mm driverne. Du kan bruke øreproppene individuelt, for eksempel for anrop, og den intuitive touch-styringen gir deg enkel kontroll. Earin A-3 leveres med et elegant ladeetui i ekte aluminium og trådløs lading er en mulighet med en valgfri Qi-lader.

Med opptil 5 timers avspilling på én lading og ekstra 25 timer fra ladeetuiet kan du glede deg over langvarig bruk. Øreproppene kan lades samtidig med etuiet, og med den innovative teknologien registreres automatisk høyre og venstre kanal for en optimal stereoopplevelse. De innebygde mikrofonene gir krystallklare anrop, og dedikert app lar deg tilpasse funksjoner etter dine preferanser.

Earin A-3 er tilgjengelig med eksklusiv aluminiums finish i sølv eller sort og deres lette design kombinerer kvalitet og stil. Med enkel bruk, klare anrop og imponerende lyd gir Earin A-3 enestående True Wireless opplevelse. Et solid og godt valg!

 
Se tilbud her ->

5. Supra Nero-TX Pro ANC Svart

Supra Nero-TX Pro - Aktiv Støydemping i Diskret Design | Kun 3,5 g Supra Nero-TX Pro tilbyr førsteklasses lydkvalitet med aktiv støydemping for en forbedret lydopplevelse under musikk og samtaler i bråkete omgivelser. Med en vekt på bare 3,5 gram er disse lette øretelefonene laget av armert lettvektskompositt, kjent fra flyindustrien for holdbarhet og minimal vekt. Disse svette- og vanntette hodetelefonene gir en eksepsjonell kombinasjon av lyd- og støyreduksjon.

Supra Nero-TX Pro er ikke bare fleksible og velsittende, men også funksjonelle. De kan brukes individuelt, og har smarte innganger og utganger som også kan være nødlader for mobiltelefonen. Kundeanmeldelser understreker den fantastiske lydkvaliteten og ytelsen til disse hodetelefonene.

Super lyd, over all forventning! Det eneste negative er at vi ikke får den venstre til å holde seg like bra som den høyre, til tross for at vi har endret størrelsen på "silikonpluggen"."

Opplev førsteklasses lyd med aktiv støydemping fra Supra Nero-TX Pro – ditt valg for en overlegen lydopplevelse, uansett hvor du er. Klart en av de beste ørepluggene på markedet til en fin pris!

 
Se tilbud her ->

6. Apple AirPods (3. gen.) med MagSafe-ladeetui

Opplev Magisk Lyd med Nye AirPods 3. Generasjon - Spatial Audio og Adaptiv EQ! De helt nye AirPodsen gir deg en enestående lydopplevelse. Med Spatial Audio og dynamisk retnings sporing omfavner lyden deg fra alle retninger. Adaptiv EQ tilpasser musikken etter øreformen din for den optimale lydopplevelsen. Disse AirPodsene er designet for å være svette- og vannbestandige og det gir deg en magisk opplevelse uansett hvor du er. Fra telefonsamtaler til musikk, vi er ekstremt fornøyde med resultatet. De sitter stabilt og komfortabelt i ørene, til og med under løping. Du får den ultimate lytteopplevelsen med disse ørepluggene. 

Lading er enkelt, enten via den medfølgende Lightning-til-USB-C-kabelen eller med en separat tilgjengelig MagSafe-lader.

Selv om øreproppenes passform er litt større enn tidligere generasjon AirPods, er komfort og sikkerhet fortsatt i fokus. Batteritiden er forlenget, og lydkvaliteten har blitt oppgradert med en markant forbedring av basslyden. Med muligheten for Magsafe-lading gir disse AirPodsene deg førsteklasses lydkvalitet, lengre batteritid og en moderne designoppgradering. Når du velger Apple, velger du kvalitet - og de nye AirPodsene er intet unntak!

 
 
 
Se tilbud her ->