Allente

Annonse

Få alt av kanaler i en pakke med Allente - Bli med på vårt lag i dag!

Av Trendtester.no | Oppdatert Mai 8, 2023

Velkommen til Allente

Allente er Nordens ledende leverandør av TV, streaming og internett med over en million kunder. Allente ble dannet etter en sammenslåing av Canal Digital og Viasat våren 2021. Vi tilbyr supre tilbud på underholdning med overlegen lyd- og bildekvalitet direkte til TV, Mac/PC, mobil og nettbrett.

Enkelt og trygt med Allente!

Allente tilbyr tre TV-pakker med forskjellige kanalvalg.

TV-pakke Basic koster 299 kr per måned og gir tilgang til nyheter, underholdning og dokumentarer fra de vanligste norske TV-kanalene som NRK, TV 2 og TV Norge. 6 måneders bindingstid.

TV-pakke Standard koster 528 kr per måned og har stort kanalutvalg kombinert med all streamingen du behøver, inkludert Viaplay Film & Serier og TV 2 Play Film og serier med reklame. Ingen bindingstid.

TV-pakke Premium koster 756 kr per måned og gir deg full tilgang til internasjonal sport, de nyeste filmene og de mest omtalte seriene. Alle TV-pakkene inkluderer Viaplay Film & Serier, Paramount+ og TV 2 Play film og serier med reklame. Ingen bindingstid.

HER finner du alle tilleggspakkene!

Vil du ha Basic TV kanaler, men ønsker å se sport fra Norsk fotball, Premier League fra England, Spansk fotball og til og med Champions League? Allente har alt til deg. Kjøp en Basic TV-pakke til 299 kr og ta med tilleggspakker med Viaplay total og Stream TV2 Premium.  Allente tilbyr 100kr billigere Premier League pakke dersom du kjøper gjennom dem!

Kanskje du bare ønsker å se Formel-1 og 2 med Norske Dennis Hauger i front med tilleggspakken din? Trykk HER for å finne din perfekte tilleggspakke!

FÅ TILBUD!

KAMPANJE! Få 3 måneder med Norsk Fotball for prisen av 1 Måned!

Tilleggspakker og Internett

Allente tilbyr også en rekke tilleggspakker, med kanaler som V sport Golf og streamingtjenester som HBO MAX, C More og discovery+. For de som er ute etter stabil og raskt internett, tilbyr vi trådløst bredbånd på 4G og 5G uten graving, med en liten, diskret router inne og en liten, diskret antenne ute.

Få alt på én regning og samlerabatt når du velger TV og internett fra oss. Det er enkelt, trygt og prisvennlig å velge Allente som din leverandør av underholdning og internett. Vi leverer raskt og stabilt internett, fiks ferdig installert hos deg, helt kostnadsfritt.

Oppsummering

Allente sitt program tilbyr nordiske kunder supre tilbud på TV, streaming og internett. Med enkle og trygge løsninger, får du tilgang til et stort utvalg av kanaler og streamingtjenester tilpasset dine behov. Allente gir deg også raskt og stabilt internett, fiks ferdig installert hos deg, med alt på én regning. Velg Allente for fantastiske underholdningsopplevelser og stabilt internett.