Tredemølle Premium Test 2023

Premium Tredemølle Test 2023

Av Trendtester.no
Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til nettsteder hvor du kan finne produktene vi tester!

Introduksjon

Trendtester.no har gjennomført en omfattende test av tredemøller i 2023, Vi har delt det inn i Premium Tredemøller, Budsjett Tredemøller som du kan finne HER og WalkingPad som du kan finne HER og har kåret de beste modellene på markedet. En tredemølle er en allsidig treningsenhet som gir deg muligheten til å gå, jogge eller løpe i ditt eget tempo, uten å måtte forlate hjemmet ditt. Det gir deg effektiv cardio trening, og passer perfekt for deg som ønsker å få en varierende økt som både forbrenner kalorier og øker kondisjonen. Start på sommerkroppen i stua!

Premium Tredemølle - Best i test 2023

Når det kommer til å velge den beste tredemøllen for deg, er det viktig å vurdere dine personlige behov og ønsker. Her er noen av de beste tredemøllene på markedet akkurat nå som gir deg som forbruker virkelig god kvalitet til kvalitetspris. Så har vi i tillegg lagt inn link til der du kan kjøpe de forskjellige møllene så du slipper å gjøre jobben selv! Se våres anbefalinger og Kjøp kvalitet.

1. Adidas Treadmill T19x- Best I Test!

SE TILBUD HER ->
Adidas Treadmill T19x - Treningsøktene dine aldri har vært mer underholdende! Adidas Treadmill T19x gir deg den ultimate treningsopplevelsen med internettilgang og forhåndsinnstilte apper. Den er utstyrt med NRG-teknologi for en mer skånsom treningsøkt, samt en kraftig 4 hk-motor for intervalltrening. Med maksimal hastighet på 20 km/t og 15 stigningsnivåer, kan du virkelig teste utholdenheten din. 24 treningsprogrammer og 3 brukerprofiler gjør at hele familien kan dra nytte av tredemøllen. Displayet viser viktige treningsopplysninger som distanse, tid, stigningsintervaller, puls og kalorier. Adidas Treadmill T19x har også en Ultrax-konsoll med internettilgang og forhåndsinnstilte apper, blant annet Netflix, Facebook og Youtube, slik at du kan holde deg underholdt mens du trener. Den 5W-høyttaleren og Touchscreen-konsollen gir deg "Virtual Active", en funksjon med 3 stimulerende naturstier, slik at du kan få følelsen av å være ute mens du trener. Opplev treningsøktene dine på en helt ny måte med Adidas Treadmill T19x.

2. Sole F85 Tredemølle

SE TILBUD HER ->
Sole F85 Tredemølle: Føl følelsen av et treningssenter hjemme. Med en toppfart på 22 km/t og en maksimal stigning på 15%, kan du få en effektiv hjemmetrening. Pakken inkluderer en underlagsmatte og et vedlikeholdssett. Sole F85 har blitt kåret til "Årets Kjøp" i USA og er kåret som "Best i Test" i Norge og Sverige. Vi skjønner hvorfor! Den brukes av toppatleter som Norseman Xtreme Triathlon vinner Lars Petter Stormo og langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg. Med en bredde på 56 cm og en lengde på 152 cm, gir Sole F85 en meget stabil plattform for løping. Det oversiktlige konsollet gir enkel justering av hastighet og stigning, og har også en hylle for iPad eller tablet. Displayet gir deg all informasjon du trenger om hastighet, stigning, tid, distanse, kaloriforbruk, og puls. Sole F85 har hastighetsknapper med intervaller på 3, 6, 9, 12, 15, 18, og 22 km/t. Løpeflaten bygger seg mellom 18 cm til 31 cm, avhengig av stigning. Treningsdata kan overføres til andre kompatible treningsapper som Fitbit, Record, Mapmyrun, Apple Health, eller til Zwift via Bluetooth. Sole Fitness er et merke som har fokus på å utvikle holdbare og innovative produkter for alle brukergrupper. De har vært det raskest voksende merket for hjemmetrening og kommersielle trimrom i USA og Canada de siste 7 årene, og har blant annet Hilton Hotellene som stor kunde. Nå vokser de kraftig utenfor USA, og du har muligheten til å få Sole Fitness produkter hjemme hos deg. Oppsummert er det vel bare en ting å si, Løp og Kjøp!

3. Reebok Treadmill SL 8.0

SE TILBUD HER ->
Reebok's Treadmill SL 8.0 gir deg en behagelig opplevelse takket være teknologien SubLite-demping. Løpebåndet har en sterk 3 HK motor som lar deg løpe med en hastighet på hele 20 km/t. Du kan justere stigsningsivået ditt mellom 18 ulike alternativer for å utfordre deg selv og få en utfordrende treningsøkt. Treadmill SL 8.0 er koblet til Reebok Fitness App, der du kan tilpasse treningsøktene dine og følge med på fremgangen som om du løp ute i den virkelige verden. Løpebåndet har 24 forhåndsinnstilte treningsprogrammer som gir deg en variert trening. Det har også en integrert mediesentral der du kan lytte til musikk med 5W høyttalere og lade opp telefonen din. SL 8.0 har også en sikker plass til nettbrettet ditt. Tredemøllen har Bluethoot og pulsmåler, men minuset er at det ikke er inkludert et pulsbelte noe vi gjerne skulle ønske det var. Det er lite som skiller topp 3 og da er vi på detalj-nivå. Tredemøllen kunne gjerne vært nummer 1 som den er nummer 3 i vår test, men alt i alt er det en super tredemølle der pulsbelte er det som skiller den fra 1 plass! Løp og Kjøp!

Hvorfor bruke Tredemølle?

Her er en oversikt over musklene som blir trent når du bruker en tredemølle: Quadriceps: De firehodede musklene i lårene som hjelper oss med daglige bevegelser. Leggmuskler: Musklene i bakbeina, inkludert gastrocnemius og soleus, som blir aktivert når vi går, løper og hopper. Gluteus Maximus: Den store setemuskelen som stammer fra hoftene og blir aktivt brukt når vi går, jogger eller løper. Tredemølletrening hjelper også med å forbedre sirkulasjonssystemet. Hvis du vil kombinere løpetreningen med restitusjon anbefaler vi at du sjekker ut testen vi har på Massasjepistoler!