Tredemølle På Budsjett Test 2023

Tredemølle på budsjett Test 2023

Av Trendtester.no

Trendtester.no har gjennomført en omfattende test av tredemøller i 2023, Vi har delt det inn i Premium 3D-Møller som du kan finne HER, Budsjett 3D-Møller som du finner i denne artikkelen og walkingpad som du kan finne HER og har kåret de beste modellene på markedet. En tredemølle er en allsidig treningsenhet som gir deg muligheten til å gå, jogge eller løpe i ditt eget tempo, uten å måtte forlate hjemmet ditt. Det gir deg effektiv cardio trening, og passer perfekt for deg som ønsker å få en varierende økt som både forbrenner kalorier og øker kondisjonen. Start på sommerkroppen i stua! Årets tredemølle på budsjett finner du her.

Tredemølle på budsjett - Best i test 2023

Når det kommer til å velge den beste tredemøllen for deg, er det viktig å vurdere dine personlige behov og ønsker. Her er noen av de beste tredemøllene på markedet akkurat nå som gir kjøperen virkelig god valuta for pengene. Så har vi i tillegg lagt inn link til der du kan kjøpe de forskjellige møllene så du slipper å gjøre jobben selv!

1.Titan Life Tredemølle Amroc A5.0

SE TILBUD HER ->
Titan Life Tredemølle Amroc A5.0 er en kraftig tredemølle for alle nivåer av treningsentusiaster. Den har en hastighet på opptil 20 km/t og 15 stigningsnivåer for å tilpasse treningen etter behovene dine. Den er perfekt for deg som ønsker en kombinasjon av raske korte intervaller og om du er ute etter lange intervaller eller bare en langkjøring. Høyteknologisk display viser hastighet, tid, distanse, puls, kalorier, stigning og fettprosent. Du kan justere hastighet og stigning med kontrollene på siden og tredemøllen har også støtdemping for en skånsom løpsfølelse. Med 24 forhåndsinnstilte programmer og 3 separate brukerprofiler, passer tredemøllen for hele familien. Du kan også koble til treningsapper via Bluetooth. Tredemøllen kan enkelt slås sammen for å spare plass og har en innebygd alarm for service-påminnelse. Dette er noe som vi i testpanelet syns var et stort pluss! Nå er det ingen unnskyldning for å ikke trene, kjøp denne plassvennlige tredemøllen og prøv deg frem! Årets tredemølle på budsjett! Tredemøllen imponerte stort i vår test, og vi har valgt å gi den terningkast 6 og kåre den som best i test for budsjettmodellen 2023. Løp og kjøp har vel aldri passet bedre!

2. Titan Life Athlete T73

SE TILBUD HER ->
TITAN LIFE Athlete T73 har en kraftig DC-motor som sikrer jevn løping med flere muligheter for intervall- og bakketrening. TITAN LIFE Athlete T73 er et godt alternativ, også for den mer erfarne løperen. Etter å ha testet Titan Life Athlete T73 kan vi si at dette er en av de raskeste tredemøllene på markedet. Løpebåndet er bredt og langt, noe som gir en god løpekomfort. I tillegg er hastigheten imponerende, med en maksimal hastighet på hele 22 km/t. En annen funksjon vi satt pris på var at vi kunne spille av videoer, filmer etc. på møllen med bluethoot innstillingen til apparatet! Det som også gjorde inntrykk på oss var de 20 ulike stigningsnivåene som gir muligheter for intense treningsøkter. Brukervennligheten var også god, selv om det var litt forbedringspotensiale på noen punkter. Treningscomputeren var også godt utstyrt med funksjoner som puls, kaloriforbruk, kroppsfettanalyse, tid og hastighet. Konstruksjonen av tredemøllen var også god, den kan enkelt slås sammen når den ikke er i bruk og de innebygde transporthjulene gir deg også muligheten til å sette tredemøllen til side ved behov. Oppsummert er Titan Life Athlete T73 en tredemølle som er godt egnet til hjemmebruk. Det behagelige løpebåndet og de mange funksjonene gjør dette til et godt valg for deg som er opptatt av kvalitet!

3. Abilica Treadmill TM10

SE TILBUD HER ->
Abilica TM 10 er en billig tredemølle som passer perfekt for deg som ønsker en komfortabel treningsopplevelse. Den har en myk og behagelig demping og en rekke utfordrende treningsprogrammer. En smart hylle over displayet lar deg plassere mobilen eller nettbrettet ditt under treningsøkten. Hurtigtaster for hastighet og helling gjør treningen tryggere, selv under raske intervalløkninger. Dessverre har ikke tredemøllen Bluetooth, men du kan fortsatt måle pulsen ved å legge hendene på pulsmåleren på håndtakene. Med en noe mindre løpeflate tar den mindre plass, men må være litt forsiktig hvis du liker raske intervaller eller høye hellinger. Til tross for noen få mangler, er Abilica TM 10 en god og kompakt tredemølle for deg som setter pris på en enkel og funksjonell treningscomputer.

Hvorfor bruke Tredemølle?

Her er en oversikt over musklene som blir trent når du bruker en tredemølle: Quadriceps: De firehodede musklene i lårene som hjelper oss med daglige bevegelser. Leggmuskler: Musklene i bakbeina, inkludert gastrocnemius og soleus, som blir aktivert når vi går, løper og hopper. Gluteus Maximus: Den store setemuskelen som stammer fra hoftene og blir aktivt brukt når vi går, jogger eller løper. Tredemølletrening hjelper også med å forbedre sirkulasjonssystemet. Hvis du vil kombinere løpetreningen med restitusjon anbefaler vi at du sjekker ut testen vi har på Massasjepistoler!