Robotgressklipper Test 2023

Rimelig Robotgressklipper Med & Uten Kantledning Test 2023

Av Trendtester.no | Oppdatert August 17, 2023

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til nettsteder hvor du kan finne produktene vi tester!

 

Vi har gjort en test av de beste Robotgressklipperene uten tråd på markedet og kommet frem til en vinner av 2023 testen! Her kommer våre beste alternativer! Robotgressklippere er en fin måte å frigjøre mer fritid på – så du kan gjøre andre ting mens den stusser over plenen din. De fleste slike roboter trenger en kanttråd for å vite hvor den kan kjøre eller ikke. Men det finnes alternativer.

Robotgressklipper Best I Test 2023

Robotgressklippere kan kjøpes i forskjellige prisklasser, fra billige modeller til mer avanserte og profesjonelle modeller. Robotgressklippere er automatiske enheter som er designet for å klippe gress på en effektiv og praktisk måte. De fungerer ved hjelp av en kombinasjon av sensorer, kameraer og avanserte algoritmer for å beregne den optimale ruten for å klippe gresset på en jevn måte. Den siste tiden er Robotgressklippere uten tråd blitt veldig populært. Våres testpanel har derfor satt seg grundig inn i hva du som forbruker bør se etter når du skal velge! Robotgressklipper uten tråd Best i test 2023 finner du her!

1. Bosch Indego M+ 700 - Best I Test 2023

SE TILBUD HER ->

Bosch Indego M+ 700 er en avansert robotgressklipper som er utstyrt med mange smarte funksjoner. Den kan klippe områder opptil 700 m2 og har en rekke praktiske funksjoner som Indego BorderCut, SmartMowing og LogiCut. Robotklipperen er også utstyrt med en børsteløs motor, som gir en mer effektiv drift og en lengre levetid for produktet.

Robotklipperen er svært enkel å bruke og gir en jevn og flott finish på plenen. Du kan tilpasse innstillingene ved hjelp av en app som er tilgjengelig for både iOS og Android-enheter. Stillegående drift betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at naboene blir støtt av lyden av robotklipperen.

Forbrukere og eksperter har gitt Bosch Indego M+ 700 gode vurderinger. De roser produktet for sin evne til å klippe i rette linjer og for å gi plenen en jevn og flott finish. De påpeker også at robotklipperen er enkel å bruke og gir en god oversikt over plenen med en "live location" av roboten i appen. I alt er Bosch Indego M+ 700 en pålitelig, effektiv og allsidig robotgressklipper som kan gi en vakker og velstelt plen.

Ut i fra Våre referanser er dette en robotgressklipper av høy kvalitet! Sjekk ut vårt tilbud hos Computersalg.no!

2. Worx Landroid L800 Robotgressklipper 

SE TILBUD HER ->

Finn roen i gressklippingen med Worx Landroid L800, en avansert robotgressklipper med en kapasitet på opptil 800m2. Nå med den nye 2021-modellen har den også en enkel Bluetooth-tilkobling, slik at du kan styre den trådløst fra din smartenhet.

Landroid L800 har en intuitiv vriknapp og et display for enkel betjening. Du kan enkelt bestemme når du vil at roboten skal gjøre jobben, og du kan også velge ulike programmering for hver plen. Cut to Edge-funksjonen sørger for at roboten klipper langs kantene, slik at du slipper å gjøre etterarbeid. Når den er ferdig med klippingen, går den tilbake til ladestasjonen for å lade opp.

Med Worx L800 kan du planlegge klippingen enkelt via appen eller direkte fra displayet. Du kan koble den til Wi-Fi eller via Bluetooth, og du kan enkelt installere forskjellige gressplener med Multi-Zone programmeringen.

Landroid L800 er utstyrt med et effektivt 3-bladet knivblad som roterer frem og tilbake, noe som halverer slitasjen og gir knivene en lengre levetid. Plus, den er ekstra vanntett, slik at du enkelt kan rengjøre den med en hageslange.

Opplev en enklere hverdag med Worx Landroid L800, en pålitelig robotgressklipper som gir deg tid til å nyte din vakre gressplen. Det vi har å trekke er at den går maks en time og så går det 90 min å lade den opp igjen, noe vi syns var lan tid

Ut i fra Våre referanser er dette en robotgressklipper av høy kvalitet! Sjekk ut vårt tilbud hos Roboteksperten!

3. Worx Landroid M500 Robotgressklipper

SE TILBUD HER ->

Denne robotgressklipperen er Worx Landroid M500, og den er forgjengeren til Worx Landroid L800. M500 er egnet for mindre områder og har en klippekapasitet på opptil 500 kvadratmeter. Det er en pålitelig og effektiv robotklipper som kan klippe både små og mellomstore plener med høy presisjon. Den er enkel å programmere og vedlikeholde, og den kan klippe plenen din automatisk, slik at du kan bruke tiden din på andre oppgaver. Hvis du har en mindre plen og leter etter en pålitelig og kostnadseffektiv robotklipper, kan Worx Landroid M500 være et godt valg.

Det er verdt å merke seg at Worx Landroid M500 har en ladetid på opp mot 2 timer. Men når batterinivået er lavt, vil roboten automatisk kjøre tilbake til ladestasjonen og lade opp batteriene før den fortsetter klippingen. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å måtte lade den manuelt eller følge med på batterinivået. Worx Landroid M500 tar seg av alt dette selv og sørger for å holde plenen din jevnt klippet gjennom hele sesongen.

Ut i fra Våre referanser er dette en robotgressklipper for deg som ikke har det største arealet men vil ha en robotgressklipper av høy kvalitet! Sjekk ut vårt tilbud hos Computersalg.no!

4. AL-KO Robolinho 800 W Robotgressklipper

SE TILBUD HER ->

AL-KO Robolinho 800 W er en tyskprodusert robotgressklipper som er spesielt designet for større hager på opptil 800 kvadratmeter med smale passasjer og helninger opptil 45%. Den er utstyrt med justerbar klippehøyde mellom 25 og 55 mm, og den klipper stillegående og effektivt på bare 60 dBA.

Med Smart Garden-appen for iOS og Android-enheter kan du enkelt styre Robolinho 800 W og angi hvilke dager plenen skal klippes, samt tidspunkt på dagen. Robotklipperen kan også integreres med IFTTT og Amazon Alexa, slik at du har full kontroll over klippingen.

Robolinho 800 W har et unikt klippesystem som finhakker gresset og fører det tilbake til gressmatten som naturlig gjødsel, og dette bidrar til å holde plenen din sunn og grønn. Med DCS (Double Cut system) fra AL-KO får du perfekt klipping og et flott resultat hver gang.

Robotklipperen er stillegående og trygg å bruke med maks lydnivå på 60 dBA, og den har pålitelige sensorer som sikrer maksimal sikkerhet for både mennesker og dyr. Dermed kan du trygt bruke den selv om natten og på helligdager uten å forstyrre naboene.

Samlet sett er AL-KO Robolinho 800 W en pålitelig og avansert robotklipper som gir deg full kontroll over klippingen av plenen din, og den bidrar til å holde hagen din sunn og velstelt på en enkel og effektiv måte.

Ut i fra Våre referanser er dette en robotgressklipper for deg som har stort areale og vil ha en robotgressklipper av høy kvalitet! Sjekk ut vårt tilbud hos Kjell&Company!

5. Gardena Sileno Minimo 250 Robotgressklipper

SE TILBUD HER ->

Gardena Sileno Minimo 250 er en kraftig og kompakt robotgressklipper som passer perfekt til mindre hager. Med sensorer som sørger for sikker klipping og evne til å takle smale passasjer og hindre i hagen, kan du enkelt styre klipperen fra mobilen takket være Bluetooth-teknologi. Den jobber stillegående, tåler vått og tørt vær og har en arbeidskapasitet på 250 m²

En egenskap vi satt veldig pris på var at du kunne sette en ukentlig klippeplan etter behov og vær. Den oppdager selv om det er frost og utsetter klippingen til den er tint.

Batteritiden er på 70 minutter og inkludert i pakken er ladestasjon, 150 m begrensningskabel og 150 plugger for kabel. Klippehøyden kan justeres fra 20–45 mm, og robotklipperen styres enkelt via Gardena-appen.

Ut i fra Våre referanser er dette en robotgressklipper for deg som har lite areale, men krevende terreng. Da får du en robotgressklipper av høy kvalitet! Sjekk ut vårt tilbud!

Hvorfor kjøpe Robotgressklipper?

En robotgressklipper kan være en god investering for deg som ønsker en pen og velstelt plen uten å bruke mye tid og krefter på gressklipping. Med en robotgressklipper kan du spare tid og slippe å gjøre en kjedelig og tidkrevende oppgave selv. Robotgressklippere kan også være mer presise enn manuell gressklipping og kan enkelt tilpasse seg ulike omgivelser og terrenget i hagen. De fleste robotgressklippere kan også styres og overvåkes via en app på mobilen, noe som gir deg enda mer kontroll over klippingen. Siden robotgressklipperen er drevet av strøm og ikke fossilt brennstoff, er den også et mer miljøvennlig alternativ.