Airfryer Familiestørrelse Test 2023

Airfryer Familiestørrelse Test 2023

Av Trendtester.no | Oppdatert August 9, 2023
Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til nettsteder hvor du kan finne produktene vi tester!

Vi har gjort en grundig test av de mest imponerende Airfryerne med familiestørrelse på markedet! Vi er glade for å presentere deg våre 4 beste valg.  Enten du lager mat til 4-6 personer eller ønsker en perfekt løsning for familiemåltider. Vi har funnet 4 modeller som virkelig leverer. Det finnes en rekke Airfryer "Best i test"-artikler på markedet som overraskende nok er skrevet av folk som ikke har rørt en Airfryer. Vi opererer ikke på den måten. Vi skaffer oss produktene og gjør grundige tester, og det er vi stolte av! Velkommen til markedets beste Airfryer test!

Blant våre favoritter skiller Cosori og Kyvol seg ut som solide alternativer! Deres Airfryere er produkter i topp klasse. Årets ultimate familiestørrelse Airfryer er klar til å bli avdekket her. Med stadig mer fokus på sunnere matlaging så representerer Airfryere en revolusjon på kjøkkenet. Den imponerende kapasiteten til disse enhetene gjør det mulig å tilberede måltider for hele familien uten å ty til store mengder olje. Ved å utnytte varmluft teknologi reduserer de mengden olje betydelig. Denne kombinasjonen av funksjonalitet og sunnhet har gjort familiestørrelse Airfryere til en enormt populær trend de siste månedene.

I denne vurderingen er vårt mål å gi deg en omfattende oversikt over de fremste alternativene på Aifryer i familiestørrelse på markedet. Du kan forvente en grundig og upartisk gjennomgang av hver modell. I denne artikkelen deler vårt ekspertpanel en objektiv vurdering og identifiserer de ledende forhandlerne som tilbyr disse modellene. Sjekk også ut vår standard Airfryer best i test 2023 HER.

Her er våre 4 toppvalg for familiestørrelse Airfryere i 2023:

1. Kyvol 7.2L Smart Airfryer - CrispMaster 360°- BEST I TEST

SE TILBUD HER ->

Wow for en maskin!

Kyvol har etterhvert blitt et stort merke innenfor Airfryer-verden og deres nyeste modeller bærer preg av dette! Kyvol er en avansert Airfryer som bruker karbonfiberoppvarming, bedre sirkulasjon og 360 graders luftstrøms teknologi for å varme opp maten raskere og gi et perfekt crispy resultat. Den benytter seg av halogen-varmerør for å øke temperaturen og er mer energi-effektiv enn de fleste konkurrentene. Temperaturen når hele 220 grader noe som er 20 grader varmere enn det som er standard.

Vi er begeistret for å kunngjøre den imponerende Kyvol Premium Smart Airfryer, en ekte gigant blant familiestørrelse Airfryers! Denne Airfryeren har stor kapasitet som er skapt spesielt for familier som ønsker en enestående matlagings opplevelse. Du kan lage middag til opptil 5-6 personer! Med den imponerende Kyvol Smart Airfryer kan du virkelig omfavne mulighetene for en ekstraordinær middag for hele familien.

Denne Airfryeren er designet for at du skal kunne lage middag til familier og flere personer samtidig. Designet er som en standard Airfryer utenpå, men plassen inni er mye bedre utnyttet. Den har en markedsledende kapasitet! Uansett om det er familiemiddager, helgetreff eller spesielle anledninger vil den store kapasiteten til Kyvol Smart Airfryer sørge for at du aldri går tom for plass. Kyvol Airfryer er skapt for å gi deg enestående resultater hver eneste gang. Med den nyvinnende teknologien som er integrert i Kyvol Smart Airfryer kan du forvente en jevn og konsistent tilberedelse av maten din. Den store kapasitetem gir deg friheten til å eksperimentere med forskjellige retter og ingredienser. Den effektive 360 graders luftsirkulasjonen sikrer at hvert måltid blir perfekt stekt, sprøtt og tilfredsstillende.

Kyvol-familien

Kyvol-familien av frityrkokere har lenge vært favoritter i markedet – og hvis du er ute etter en maskin for enkel steking, er denne vanskelig å slå. Den har en enorm kurv Når du velger Kyvol Smart Airfryer, kan du være 100% trygg på at du har tatt den riktige beslutningen for familien din. Denne imponerende familiestørrelse Airfryeren representerer den ultimate kombinasjonen av funksjonalitet, kapasitet og brukervennlighet. Uansett om du forbereder sunne retter, klassiske favoritter eller eksperimentelle gourmetmåltider, vil Kyvol Smart Airfryer være din pålitelige følgesvenn på matlagingsreisen.

Vi har kåret Kyvol sin standard Airfryer som best i test tidligere og den nye airfryeren fra Kyvol gjør det ikke noe dårligere enn det! Så hvorfor nøle? Få tak i deres nyvinnende Airfryer og imponer naboen med dine airfryer skills. Oppgrader din matlagningsopplevelse med Kyvol Smart Airfryer - den ultimate løsningen for familier som setter pris på stor kapasitet og enestående smak! Best i test 2023 for Airfryer i familiestørrelse blir Kyvol sin Smart Airfryer!

2. Cosori Dual Blaze Airfryer

SE TILBUD HER ->

Denne Airfryer må du skaffe deg. Den kom på 3.plass i vår standard Airfryer test også! Den er ikke bare vakker å se på, men den gjør matlagingen til en lek. Airfryeren er relativt ny på markedet og ikke overraskende kommer den fra Cosori sin samling. Cosori har i likehet med Kyvol tatt føringen når det gjelder kvalitet på Airfryer markedet. Vi har testet alt fra kyllingvinger til fisk, pommes frites og egg. Cosori Dual Blaze er en unik Airfryer med doble varmeelementer og TermoIQ™-teknologi, noe som gjør at du ikke trenger å røre maten underveis i matlagingen. Dette er en stor fordel i forhold til andre Airfryere som kun har ett varmeelement.

Denne smart-airfyren lar deg styre matlagingen via en app eller stemmestyring, og har en kapasitet på 2,5 kilo og 6,5 liter, noe som gjør at du kan lage mat til opptil 5 personer. De doble varmeelementene sikrer et jevnt resultat, og med 12 forhåndsinnstilte programmer kan du starte matlagingen med få trykk.

Vi har testet Cosori Dual Blaze og vi ble forelsket. Maten ble ferdig på kort tid og smakte fantastisk. Det er kun fantasien som setter en stopper for hva denne kan, vi kokte faktisk egg i den. Med sitt enkle bruksområde og mange muligheter, er Cosori Dual Blaze ansett som den beste Airfyren på markedet av mange. Den store kapasiteten og det fine designet gjør den til en unik Airfryer for deg som ønsker mat til flere personer! Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva du kan lage med denne Airfyren!

Oppsummert er dette absolutt en Airfryer du kan være stolt av. Grunnen til at den ikke når helt opp er at Kyvol sin har større kapasitet og høyere maks temperatur! Den rommer mye og er perfekt for en familie på opptil 5 personer. Den rommer mer enn en standard Airfryer, men tar like mye plass på kjøkkenet. Vi anbefaler!

3. Princess Steam Airfryer 6,5 liter

SE TILBUD HER ->

Airfryere

Airfryere er kjent for å være gode til å lage fritert mat uten å fritere den, men det er også en god mulighet å bruke den til å dampkoke. Det kan være en god variasjon etter å ha spist mye fritert mat. Torsk og brokkoli fikk en fantastisk god konsistens da vi dampet dem. Maskinen har også grill funksjon, og det følger med en grillrist av god kvalitet. Det negative med steam-funksjonen er at det kan slippe ut en del damp på baksiden, så det er viktig å tenke på hvor man plasserer airfryeren. Få mest mulig ut av matlagingen med den imponerende Princess Steam Airfryeren - den ultimate løsningen for familiestørrelse matlaging!

Kombinasjonen med damping og luftfritering gir deg en verden av smakfulle muligheter, perfekt tilrettelagt for familier som ønsker å utforske nye kulinariske horisonter. Den innovative dampfunksjonen i Princess Steam Airfryer tar matlagingen til et nytt nivå. Den sikrer at farger, teksturer, fuktighet samt viktige vitaminer og mineraler bevares i hvert eneste måltid. Tenk deg å kunne lage den mest saftige bakte poteten med letthet, takket være denne funksjonen. Med en imponerende kapasitet på 6,5 liter og en kraftig 1700 watts effekt, blir matlaging for større familier en lek.

Størrelsen gir deg større spillerom når du tilbereder måltider til dine gjester. Den har en praktisk timer funksjon som kan justeres opp til 90 minutter, det gjør det enkelt å planlegge måltidet. Kontrollpanelet med berøringsskjerm gjør det intuitivt å stille inn tiden og tilpasningene du trenger. Princess Steam Airfryer tar brukervennlighet til et høyt nivå med 8 forhåndsprogrammerte innstillinger. Enten det er kylling, fisk, kjøtt, brød, pommes frites, pasta eller risretter, denne allsidige airfryeren har deg dekket. Du kan utforske et bredt spekter av sunnere retter, som beholder mer av deres naturlige vitaminer og mineraler takket være damping og luftfritering.

Medfølgende vannbeholder og bakeform gir deg enda flere valgmuligheter når du forbereder familiens favorittmåltider. Denne er perfekt for større familier og samlinger! Gi din matlaging et løft med Princess Steam Airfryer - den perfekte følgesvennen for familiestørrelse kulinariske eventyr!

4. Phillips XXL Premium Airfryer

SE TILBUD HER ->

Philips XXL Premium Airfryer er en av de største og mest kapasitetsrike Airfryerne på markedet. Med en matkapasitet på 1.4 kg og en matkurv som rommer hele 7.3 liter, kan du tilberede store mengder mat for hele familien eller for gjester. Den perfekte Airfryeren for middag til hele familien! Airfryeren er drevet av en 2225 watt motor og kan oppnå en maksimumstemperatur på 200 grader celsius. I vår Airfryer test var vi ikke overrasket over at Philips XXL premium Airfryer leverer gode resultater på alle områder.

Maten som ble tilberedt ble passe crispy og veldig smakfull! Med denne robuste og slitesterke Airfryeren trenger du minimalt med olje for å tilberede deilige matretter. Det er derfor en god mulighet for å lage mat på en sunnere måte, samt at det er enkel å rengjøre. En meget god Airfryer anbefalt for de som ønsker å lage mat i store mengder.

Philips XXL Airfryer

Philips Airfryer er uten tvil en av verdens mest ettertraktede kjøkkenapparater, og det er ikke uten grunn. 

Designet på Philips XXL Airfryer er elegant, men veldig robust og tar plass på kjøkkenet. Den er litt stor og tyngre enn de fleste standard Airfryerene, så det er viktig å ha tilstrekkelig med plass på kjøkkenbenken før den settes opp. Airfryeren er utstyrt med Philips TurboStar-teknologi, som sørger for at varm luft sirkuleres raskt rundt maten for jevn tilberedning med 2225 watt kraft. Du kan justere temperaturen fra 40 °C til 200 °C etter dine behov, og det følger også med en oppskriftsbok.

Totalt sett, hvis du er på utkikk etter en kraftig og robust Airfryer av høy kvalitet som kan lage måltid til flere personer samtidig ,så er Philips XXL Airfryer et svært godt valg. Den gjorde det svært bra i vår Airfryer familiestørrelse test. Litt flere innstillinger og litt mer tilbehør som følger med er det vi savner. Uansett, dette er en fantastisk god Airfryer som kan tilberede de fleste matretter, og anbefales på det sterkeste. 4. plass på vår Best I Test er en god plassering!

 

Hvorfor velge AirFryer?

AirFryers står i en sunnere kontrast til de tradisjonelle frityrgrytene hvor maten blir tilberedt med store mengder olje. Man kan spare omkring 80% fett ved å bruke en AirFryer. Leter du etter den beste Airfryeren er du på rett plass!

Det er spesielt populært å lage pommes frites med en Airfryer da fettinnholdet her er på under 3%. Til sammenligning inneholder den samme retten tilberedt i en vanlig ovn 9% fett, i en mikrobølgeovn 13% fett og i en frityrgryte 14% fett, så forskjellen er veldig tydelig. Med en best i test Airfryer får du best i test matopplevelse!

I tillegg til pommes frites er det mulig å tilberede mange andre typer retter med de fleste Airfryerne. Deriblant teller kylling, kjøtt, fisk, grønnsaker, bakverk og supper. Man kan gjerne krydre retten i Airfryeren med eget valg av krydder og urter.

Å bruke en Airfryer er også en trygg måte å lage mat på, for når det brukes lite olje så kan den heller ikke sprute rundt på kjøkkenet. Olje kan raskt brenne forbrukeren og gi hudskader.

Dessuten er de fleste Airfryere lukket under tilberedningen og er forholdsvis kjølige på utsiden slik at man ikke brenner seg dersom man kommer borti ved uhell. Veldig mye bedre når det kommer til strømforbruk i forhold til ovn, opp mot 70% besparelse. Velg årets Airfyrer her.