Sliter du med hårtap? – Her er produktene du trenger

Hårpleie for å behandle tynt hår og hårtap

Av Trendtester.no | Oppdatert September 25, 2023

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til nettsteder hvor du kan finne produktene vi tester!

Selv om håret ditt kan har sin egen unike personlighet er det ingen hemmelighet at det trenger litt ekstra hjelp!

Hårtap og tynt hår hos menn er en realitet som berører en betydelig del av den mannlige befolkningen, og det kan være en kilde til betydelig bekymring og stress. Statistikk viser at over halvparten av alle menn vil oppleve håravfall innen de når 50-årsalderen, mens rundt en tredjedel vil stå overfor tynt hår allerede før de fyller 30. Mens tynt hår hos menn er en naturlig del av livet for millioner, kan det likevel utfordre selvbilde og selvtillit.Men før du gir opp håpet helt, er det viktig å vite at det finnes en rekke tiltak og behandlinger tilgjengelig for å takle håravfall hos menn. Denne artikkelen vil utforske ulike produkter og metoder som kan hjelpe deg med å bekjempe hårtap og få et fyldigere hode med hår. Vi vil dykke ned i de beste behandlingsalternativene for å hjelpe menn med tynt hår her!

Produkter for tykkere og sunnere hår

1. Kevin Murphy Thick. Again

THICK.AGAIN er en leave-in-behandling spesielt utviklet for menn med tynt hår. Denne behandlingen er beriket med en rekke essensielle ingredienser, inkludert sitrus flavonoider, ingefær og persilleekstrakter, som tilfører håret fylde og volum samtidig som de bidrar til å forhindre skade og slitasje. Over tid forbedrer den hårets vekstbetingelser og kvalitet, samtidig som den arbeider aktivt for å redusere hårtap. THICK.AGAIN beskytter og styrker håret fra rot til tupp, og den inneholder også den samme avanserte teknologien som brukes i vippeserum for å gi håret ekstra stimulans til vekst.

Se tilbud her -->

2. Maria Nila Head & Hair Heal

Head & Hair Heal-kolleksjon er din løsning for å behandle og forebygge flass og hodebunns problemer samtidig som den stimulerer hårsstråene for økt hår produksjon og bekjempelse av hårtap. Her har du tre forskjellige produkter som sammen kan forebygge for hårtap.

Head & Hair Heal Sjampo Denne sjampoen er ditt første skritt mot en sunnere hodebunn og hår. Den behandler effektivt og forebygger flass og hodebunnsproblemer samtidig som den stimulerer hårsekkene, fremmer økt hårvekst og motvirker hårtap.

Head & Hair Heal Balsam Vår antiinflammatoriske og hårvekststimulerende balsam kompletterer sjampoen. Den behandler og forebygger flass og hodebunnsproblemer, stimulerer hårsekkene, øker hårproduksjonen og bekjemper hårtap.

Head & Hair Heal Hårmaske For en mer intens behandling er vår antiinflammatoriske og hårvekststimulerende hårmaske det perfekte valget. Den behandler effektivt og forebygger flass og hodebunnsproblemer, samtidig som den stimulerer hårsekkene, øker hårproduksjonen og forebygger hårtap.

Se tilbud her -->

3. Seb Man The Booster Thickening Leave-In Tonic

The Booster Thickening Leave-in Tonic er den ultimate løsningen for å gjøre håret ditt fyldigere og merkbart tykkere. Du vil kunne se resultatene allerede etter første bruk. Denne unike tonicen gir inntrykk av at du har opptil 6000 flere hårstrå, og den er skapt med kraften fra guaranaekstrakt og en herlig duftkombinasjon av bergamott og rosépepper som tilfører en ekstra friskhetsfølelse.

Uansett hvilken hårtype du har så passer The Booster perfekt for å gi deg det fyldige håret du alltid har drømt om. Glem tynne lokker og oppdag den forvandlende effekten av vårt Leave-in Tonic. Gjør deg klar for å imponere med ditt fyldige hår, takket være The Booster!

Se tilbud her -->

4. Kevin Murphy Powder Puff

Ønsker du å gi håret ditt en øyeblikkelig boost med volum og tekstur uten å bekymre deg for irriterende rester? Da er Kevin Murphy Powder Puff det perfekte produktet for deg! Dette volum- og teksturgivende pudderet fungerer magisk på alle hårtyper og gir deg en fantastisk frisyre som du kan style etter din personlige preferanse. Det har aldri vært enklere å oppnå fyldigere hår. Bare rist flasken for å aktivere pulveret, pudre deretter jevnt i håret ditt, og jobb det inn med fingertuppene. Du vil umiddelbart se og føle en utrolig forskjell i tekstur og volum. Kevin Murphy Powder Puff gir håret ditt den nødvendige løftet for å skape fantastiske frisyrer.

Se tilbud her -->

5. Lanza Healing Volume Thickening 

L’ANZA Healing Volume serien bygger volum og øker tykkelsen på hvert hårstrå med opp til 60%. Healing Volume serien gir støtte til fint og tynt hår og styrker både kvalitet og glans. L’ANZA Healing Volume produktene består av økologisk bambus som øker hårets volum. Dette er et produkt som du kan bytte ut med den vanlige balsamen og heller går for L’ANZA Healing Volume for å tykke håret! Et produkt vårt testpanel var virkelig fornøy med!

Se tilbud her -->

6. Anti-Hair Loss Stimulating Scalp Spray 

Denne stimulerende hodebunnssprayen for hårtap er et veldig populært tilskudd mot hårtap. Sprayen inneholder kaldbrygget økologisk rosmarinjuice og KFDA-godkjente aktive ingredienser for forebygging av hårtap som bidrar til å styrke tynt hår og roer en stresset hodebunn. Med nøye utvalgte botaniske ingredienser føles hodebunnen sunn og forfriskende og håret ditt ser fyldigere og tykkere ut etter noen runder.

Se tilbud her -->

7. Kérastase Genesis Homme Serum Fortifiant Anti-chute

Vi introduserer Kérastase Genesis Homme Serum Fortifiant Anti-chute – Ditt våpen mot hårtap. Hårtap kan være en utfordrende opplevelse, spesielt for de med svekket hår som har en tendens til å tynnes ut. Vårt Kérastase Genesis Homme Serum Fortifiant Anti-chute er skapt spesielt for deg. Noen fordeler er at det forsinker håravfallsprosessen, fester hårfiberen til hårroten for å minimere håravfall og det Bidrar til å bevare hodebunnens naturlige beskyttende hudbarriere. Klinisk bevist å bidra til å redusere graden av håravfall etter 6 uker

Se tilbud her -->

Hvorfor?

Å ta håret på alvor er ikke bare en overfladisk bekymring. Det kan ha en dyp innvirkning på en persons selvtillit og dens generelle velvære. Her er hvorfor det er viktig å gi hårpleie og hårtap den oppmerksomheten det fortjener:

  • Selvfølelse og selvtillit: Håret spiller en betydelig rolle i hvordan vi oppfatter oss selv og hvordan andre ser oss. Tykt, sunt hår kan gi økt selvtillit og selvfølelse, mens hårtap eller tynt hår kan føre til redusert selvtillit og negativ selvbilde.
  • Sosialt samspill: Hår utgjør en viktig del av vårt utseende og kan påvirke hvordan vi blir oppfattet av andre. Mennesker med sunt og fyldig hår opplever ofte mer positiv oppmerksomhet og sosialt samspill.
  • Profesjonell påvirkning: I mange yrker spiller utseende en viktig rolle. Tynt hår eller håravfall kan påvirke yrkeslivet ved å redusere selvtilliten og hindre karriereutviklingen.
  • Psykisk helse: Tynt hår eller håravfall kan føre til stress, angst og depresjon. Å ta vare på håret kan derfor bidra til å forbedre den generelle psykiske helsen.
  • Aldring: Håret er en synlig indikator på aldring. Å opprettholde sunn hårpleie kan bidra til å fremstå som ungdommelig og vital, noe som kan ha positive effekter på livskvaliteten.
  • Personlig uttrykk: Hår er en viktig del av hvordan vi uttrykker vår personlige stil og identitet. Å ha hår som vi er fornøyde med, tillater oss å uttrykke oss selv på en måte som føles autentisk og komfortabel.